Nuorten sponsorituki

Matkalla menestykseen moni nuori tarvitsee rahallista tukea. Koillismaan Osuuskauppa jakaa 14 kappaletta 500€ sponsoritukia vuonna 2017.

Tukea voi hakea seuraavien ehtojen täyttyessä;

·         Hakija on alle 23 –vuotias

·         Hakija harrastaa menestyksellisesti kilpaurheilua tai kulttuuria

·         Tuki laskutetaan osuuskaupalta yhdistyksen tai yrityksen kautta

.         Tuettavan perheen on oltava asiakasomistajatalous

Sponsoritukien hakuaika voimassa toistaiseksi tai siihen asti kun tukia on jaettavissa (14 kappaletta á 500€)

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään seuraavaan osoitteeseen; Toimitusjohtaja Henrik Karvonen, henrik.karvonen@sok.fi

Kuusamon Eräveikkoja edustava Kalle Heikkinen aloitti mäkihyppäämisen viisivuotiaana kotipihallaan itse rakennetusta hyppyristä hypäten. Nyt 18 vuotta täyttävä nuori urheilija on päässyt testaamaan jo monia isompia mäkiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kallelle on tullut myös menestystä mm. viime kilpailukaudelta nuorten SM hopeaa talvelta ja nuorten SM pronssia kesältä sekä aikuisten SM kisojen 7. sija. Myös Maailman Cupin ja Continental Cupin kisoista on herunut pistesijoja. Hänellä on myös nuorten Maailman Mestaruuskisojen joukkuemäestä 6. sija. Viime kesänä Kalle harjoitteli nuorten MM harjoitusryhmässä ja tänä vuonna hän harjoittelee maajoukkueen haastajaryhmässä. Ensi kauden tavoitteena Kallella on nousta maajoukkueeseen ja menestyä nuorten MM-kisoissa ja nousta pitkällä tähtäimellä maailman kärkeen. Tällä hetkellä Kalle asuu Kuopiossa ja opiskelee Kuopion Urheiluakatemiassa mikä mahdollistaa täysipäiväisen harjoittelun. Koillismaalaisena Kalle harrastaa kalastusta ja metsästystä kunhan vain urheilukiireiltään ehtii.

Sallalainen 18-vuotias Janne Niemelä, on harrastanut jääkiekkoa 3-vuotiaasta asti.
Hyökkääjänä pelaava Janne aloitti uransa Kemijärven kiekon riveissä.  Yläasteiässä hän pelasi Napapiirin Panttereissa sekä Rokissa Rovaniemellä ja nyt edellisen kauden Kemijärven Kiekon B-junioreissa, loistavalla pistesaldolla (26 ottelua, 60 pistettä). Pelaamisen ohella Janne samalla suoritti ylioppilastutkinnon.
Kevättalvella häneen otettiin yhteyttä Kanadan Ontariosta, Bradford Bullseista, päävalmentaja Michael Telford. Michael tarjosi Jannelle mahdollisuutta lähteä ensi kaudeksi heidän riveihinsä pelaamaan, oppimaan ja hakemaan kokemuksia jääkiekosta. Janne toteuttaa unelmaansa ja lähtee Kanadaan elokuussa 2017.

 

13 vuotias jalkapalloilija Eelis Karjalainen on yksi tällainen urheiluun kovasti satsaava ja siinä menestyvä Koillismaalainen nuori. 4-vuotiaana Hippo-liigassa pelaamisen aloittaneella Eeliksellä on tällä hetkellä kaksoisedustus FC Pakassa ja OTP:ssä. Eelis osallistui myös alkukesästä Huuhkajaturnaukseen jonne oli kokoontunut 2003-ikäluokan parhaimmat jalkapalloilijat koko Suomesta. Turnauksessa Eeliksen Pohjoisen joukkue voitti pronssia ja laitapakkina pelannut  Eelis valittiin myös turnauksen All Starsiin. Tulevaisuuden suunnitelmissa lahjakkaalla nuorella siintelee Kastellin urheilulukio Oulussa ja ammattilaisura jalkapalloilijana.