Hyvinvointi ja terveys

Miksi S-ryhmä haastaa suomalaiset monipuoliseen kasvisten käyttöön ja tarjoaa uusia terveellisiä vaihtoehtoja?

Alle 10 prosenttia suomalaisista syö kasviksia, marjoja ja hedelmiä suositellut viisi annosta päivässä. Siksi haastamme suomalaiset lisäämään kasvisten käyttöä ja tarjoamme uusia terveellisiä vaihtoehtoja esimerkiksi Satokausi-vinkkien muodossa.
 
Miksi S-ryhmä rakentaa 100 Ässäkenttää vuoteen 2020 mennessä?

Liikunnallinen elämäntapa muodostuu jo lapsuudessa. Liikunta on myös tärkeä osa lasten ja nuorten arkea ja hyvinvointia. Tarjoamalla maksuttomia liikuntapaikkoja edistämme lasten ja nuorten liikkumista. Siksi rakennamme 100 Ässäkenttää ympäri Suomea.
 

Koillismaan Osuuskauppa kannustaa ja tukee monin eri tavoin niin omien työntekijöittensä kuin Koillismaan ja Koillislapin kuntien yhdistysten toimintaa.

Kannustajat ohjelma

Koillismaan Osuuskauppa otti käyttöön Kannustajat-ohjelman v. 2017, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan tukitoimintaan. Tuemme vuonna 2017 erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Vuonna 2017 Koillismaan osuuskauppa maksaa Kannustaja-ohjelman kautta tukea yhteensä 40.000 €.

Hyväntekeväisyystuki

Koillismaan Osuuskaupan arvoihin kuuluu toisista ihmisistä huolenpitäminen. Hyväntekeväisyystukemme kohdistuu niihin, jotka eniten tarvitsevat yhteistä apua. Avuntarve voi olla rahallista tukea, tavaraa tai ruokaa.

Nuorten sponsorituki.

Matkalla menestykseen moni nuori tarvitsee rahallista tukea. Koillismaan Osuuskauppa jakaa 14 kappaletta 500€ sponsoritukia vuonna 2017.

Tapahtumatuki

Osuuskauppa on mukana mahdollistamassa toimialueensa pienimuotoisia tapahtumia. Tukemme voi olla tavarapalkintoja, ruokaa tai suoraa rahallista tukea

Koillismaan Osuuskaupan työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen.

Koillismaan osuuskauppa tukee työntekijöidensä vapaaehtoisliikkumista vuosittain yli 10.000 eurolla..

Koillismaan Osuuskaupan henkilökunnalle käynnistyi 5.9.2016 liikunnallinen 110 V-juhlakisa. Kisa toteutettiin yhdessä HeiaHeia:n ja Hintsa Performancen kanssa. Kisa tähtäsi työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämiseen ja yhteisölliseen tekemiseen. Kisan päätavoite oli 110 tuntia vapaaehtoisliikuntaa vuodessa / henkilö ja  kisa liikutti reilua sataa Koillismaan Osuuskaupan työntekijää. Hyvien tulosten rohkaisemana aloitimme uuden HeiaHeia-liikuntavuoden 2.10.17 uusituin kuvioin. Nyt leikkimielisessä kisassamme saa pisteitä niin liikuntasuorituksista, hyvinvointiteoista kuin sosiaalisuudestakin.