Hallitus vastaa liiketoiminnan menestyksellisyydestä

Koillismaan Osuuskaupan hallituksen muodostavat toimitusjohtaja sekä hallintoneuvoston kalenterivuodeksi valitsemat neljä jäsentä. Hallituksen puheenjohtajana toimii sääntömääräisesti toimitusjohtaja. Hallituksen tehtävänä on päättää osuuskaupan tavoitteista, toimintasuunnitelmista, henkilöstöpolitiikasta, investoinneista, rahoitus- ja sijoitusperiaatteista sekä valvoa ja vastata liiketoiminnan menestyksellisyydestä. Hallitus kokoontuu puheenjohtajan kutsusta. Hallintoneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja osallistuvat hallituksen kokouksiin.

Toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa Koillismaan Osuuskaupan toimintaa osuuskunnan sääntöjen ja hallintoelinten ohjeiden mukaisesti. Toimitusjohtaja vastaa strategian kehittämisestä ja uudistamisesta.

Koillismaan Osuuskaupan hallitukseen kuuluvat: Henrik Karvonen (Kuusamo),  Ari Pöyliö (Kemijärvi), Hannu Ervasti (Taivalkoski), Anne Polojärvi (Kuusamo),  Harri Lämsä (Kuusamo), Elina Lämsä (Posio) ja Eija Poikela (Salla). Hallituksen puheenjohtajana sääntömääräisesti toimii osuuskaupan toimitusjohtaja Henrik Karvonen, varapuheenjohtajana Anne Polojärvi  ja sihteerinä talousjohtaja Esa Niinisalo.