6.7.2018

Kesädiilit Sokos Hotelleissa

Voimassa: Toistaiseksi

Varaa omistajan edulliset kesäyöt Sokos Hotellista!

  • Sokos Hotels kesädiilit tarjous hotelli kesäloma kesätarjous hotellitarjous

    Varaa Sokos Hotellien kesädiili!

Kesä ja diilit jatkuvat – nappaa pian omasi!

Pienikin loma virkistää ja saa aikaan ihmeitä. Ja ihmeet tuntuvat erityisen hienoilta, kun niistä pääsee nauttimaan tavallista edullisemmin. Siksipä reissun päällä kannattaakin hyödyntää omistajan kesädiili -20 %. Varaa pian omasi ja nauti kesästä! Kesädiilit ovat voimassa Sokos Hotelleissa ympäri Suomen sekä Tallinnassa ja Pietarissa.
 
 
Hintaan sisältyy:
  • majoitus valitussa hotellissa
  • runsas buffetaamiainen (Suomen ja Tallinnan hotelleissa)
  • asiakassauna hotellikohtaisesti
Majoitusaika 1.6.-31.8.2018
 
Näin tarkistat hinnat ja varaat:
Täytä sivun yläkulman varausosioon tarvittavat tiedot (haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät sekä henkilömäärän) - muista valita myös "S-ETUKORTTI". Et tarvitse varauskoodia - jos hinta on hakemallesi päivälle ja hotellille tarjolla, näkyy se nimellä "OMISTAJAN KESÄDIILI". Jos tuota hintaa ei löydy, tee uusi haku eri päivälle ja/tai hotellille. Hinta ja saatavuus vaihtelevat päivän ja hotellin mukaan.
 
Alennus koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Alennus koskee S-ryhmän asiakasomistajia ja yöpymisestä saa Bonusta. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Kesädiilihintaisia huoneita on rajoitettu määrä, etu voimassa toistaiseksi. Varaukset vain sokoshotels.fi-sivustolla.
 
 

Osallistu kesäkisaan!

Kirjoita mininovelli unelmien kesälomastasi. Ainoa rajoite mielikuvituksellesi on sanamäärä, joka on max 50. Lue tarkemmat tiedot ja osallistu kisaan 29.7.2018 mennessä joko Facebook-sivuillamme » tai täällä »
 

Tilaa uutiskirje »

S-Etukortilla: -20%
Tuplattu omistajan etu
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Muut hotellit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut hotellit toimipaikoista: