3.1.2018

Hiihtolomalle Kuusamoon

Voimassa: 3.1.2018 - 11.3.2018

Sukset, sauvat ja roimasti reipasta lomamieltä mukaan ja sitten vaan hiihtolomalle Kuusamoon! Majoitu lomalla Original Sokos Hotel Kuusamossa.

 • hiihtoloma kuusamo original sokos hotel kuusamo

  Hiihtolomalle Kuusamoon - Original Sokos Hotel Kuusamo

 • hiihtoloma kuusamo original sokos hotel kuusamo

  Hiihtolomalle Kuusamoon - Original Sokos Hotel Kuusamo

 • potkukelkat kuusamo

  Potkukelkkoja käytettävissä Original Sokos Hotel Kuusamossa

 • original sokos hotel kuusamo

  Original Sokos Hotel Kuusamo

Lähde hiihtolomalle Koillis-Suomen sydämeen ja majoitu mukavasti lämminhenkisessä Original Sokos Hotel Kuusamossa Kuusamon keskustassa. Lähimmät hiihtoladut lähtevät aivan hotellin vierestä ja hiihtosukset saa kätevästi huollettua hotellin suksienhuoltotilassa.

Hotellivieraillamme on mahdollisuus myös vuokrata hiihtosuksisettejä ja lumikenkiä viipymänsä aikana helposti saman katon alta. Vuokrahinnatkaan eivät päätä huimaa; suksisetti vain 10 €/3 tuntia, lumikenkäpari 5 €/5 tuntia. Välineitä voi varata kätevästi varauksen yhteydessä netissä lisäpalveluistamme. Lisäksi pirteän punaisia potkureita sekä liukureita ja pulkkia voi lainata vapaasti ja veloituksetta.

Rukan laskettelukeskus sijaitsee vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä (25 km), tai auton voi vaikka jättää parkkiin hotellille ja hypätä SkiBussin kyytiin. Lähin pysäkki on hotellin edessä.

Muista myös mahtava hotelliviikko-ohjelmamme, jossa tarjolla kivaa puuhaa koko perheelle aivan ilmaiseksi! Tule mukaan nauttimaan talven riemuista koko perheen voimin edulliseen omistajan hintaan!

Voimassa 19.2.-11.3.2018.

Original Sokos Hotel Kuusamo

Alk. 108 €/2hh/vrk omistajan nettihinnalla

Sisältäen:

 • majoitus
 • aamiainen
 • hotellisauna ja kuntoilutilan käyttö
 • potkukelkkojen vapaa lainaaminen
 • vapaapääsy iltaravintolaan ohjelmailtoina
 • hotelliviikko-ohjelma

Näin varaat netissä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot varauskentässä. Klikkaa kohta S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huoneet ja hinnat. Valitse haluamasi huone ja hinta sekä lisäpalvelut. Voit vielä tarkistaa varauksen ja varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksiin. Kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 693. (Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min).

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan.

S-Etukortilla: 108 EUR/2hh/vrk
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...