Osuuskauppavaalit

 

OMAN OSUUSKAUPPASI VAALIT!

Osuuskauppa Keskimaalle valitaan syksyllä 2017 uusi edustajisto. Edustajiston tehtävänä on huolehtia, että kauppaa kehitetään sinun ja muiden omistajien toiveiden mukaan. Keskimaan vaalit järjestettiin sähköisenä ja postiäänestyksenä 27.9.-16.10.2017.

Kaikille äänioikeutetuille postitettiin lisäksi kotiin äänestysaineisto. Postitse äänestettäessä äänestyskuori tuli palauttaa niin, että se oli S-vaalilautakunnalla 16.10.2017. Äänioikeutettuja vaalissa olivat Keskimaan sääntöjen mukaan edellisen vuoden loppuun mennessä, eli 31.12.2016 mennessä Keskimaan jäseneksi eli asiakasomistajaksi liittyneet, 15 vuotta täyttäneet henkilöjäsenet. Yhteensä äänioikeutettuja oli noin 110 000.

Uuden edustajiston jäsenten nimet julkistetaan keskusvaalilautakunnan vahvistettua tulokset. Edustajiston toimikausi alkaa välittömästi tuloksen julkistamisen jälkeen, päättyen vuonna 2021, kun uusi edustajisto on jälleen valittu. 

-- USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET VAALEISTA (pdf)--

Vaaleissa valitaan 50 edustajiston jäsentä nelivuotiskaudeksi. Vaaleissa Keskimaan toimialue on jaettu kolmeen vaalialueeseen. 

Arvomme äänestäneiden henkilöjäsenten kesken 2 x "vuoden ruokaostokset" (12 x 800 €). Lahjakortit annetaan kuukausittain. Lisäksi arvomme 10 x 100 € laskevasaldoisia ravintolalahjakortteja Keskimaan ravintoloihin! Ravintolalalahjakorteista viisi (5) arvotaan kaikkien äänestäneiden henkilöjäsenten kesken ja viisi (5) arvotaan nettiäänestäneiden henkilöjäsenten kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan Keskimaan sähköisissä kanavissa. 
 
- kaikki äänestäneet osallistuvat automaattisesti arvontaan
- postiäänestyksessä kirjekuoressa oleva turvatarkiste tunnistetaan ensin yhdessä paikassa, josta kirjekuoret siirtyvät avaamattomana eri tilaan, jossa ne avataan äänestysajan päätyttyä
- myös postiäänestyksessä osallistuu arvontaan, mitään muuta ei tarvitse tehdä eikä lähettää - äänestämättä ei arvontaan voi osallistua

JÄSENALUEET

Edustajiston vaalissa Keskimaan toimialue on jaettu jäsenalueisiin, joiden sisällä sekä ehdokasasettelu että äänestäminen tapahtuu. Jäsenalueiden rajat noudattelevat kuntarajoja. 

Keskimaan vaalien jäsenalueet