8.8.2018

Solo Sokos Hotel Paviljongin uudistetulla kuntosalilla treeni kulkee

Solo Sokos Hotel Paviljongin kuntosalia on uudistettu. Klub 1 Liikuntakeskuksen Personal Trainer Ida on lisäksi tehnyt asiakkaillemme monipuolisen treeniohjelman, jonka avulla treenaa helposti koko kropan hyvällä fiiliksellä.

  • Solos Sokos Hotel Paviljongin uudistettu kuntosali
  • Solo Sokos Hotel Paviljongin kuntosali
  • Solo Sokos Hotel Paviljongin kuntosali

Kuntosalitreenaaminen on aina vain mukavampaa hotelliyöpymisen yhteydessä Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Valoisaa ja nykyaikaisin laittein varusteltua kuntosaliamme on uudistettu yhä paremmaksi ja toimivammaksi. Uudistuksia tehdessämme olemme huomioineet asiakkailtamme tulleet toiveet.

Kuntosalin painovalikoimaa on lisätty ja vapaan harjoittelun aluetta laajennettu. Nyt salillamme pääsee harjoittelemaan myös SMITH-laitteella, joka takaa helpon, turvallisen ja monipuolisen harjoittelun.

Helpottaaksemme kuntosalitreenauksen alkuun pääsemisessä meiltä löytyy myös treeniohjelma, jonka avulla on helppo ja miellyttävä treenata. Treeniohjelman on laatinut Klub 1 Liikuntakeskuksen Ida.

Kuntosali on majoittuvien asiakkaidemme käytettävissä viikon jokaisena päivänä: ma-pe klo 6:30-21:30 ja la-su klo 7:30-21:30.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels