26.9.2016
37 kommenttia

S-ryhmän bonuslaskelma digitalisoituu

Yhteishyvä-lehden välissä ilmestynyt talouskohtainen bonuslaskelma digitalisoituu. Paperinen bonuslaskelma ilmestyi viimeistä kertaa lokakuun Yhteishyvässä.

Neljä tapaa seurata Bonusta

1)       Kätevimmin  seuraat Bonusta lataamalla S-mobiilin kännykkääsi.  S-mobiili on saatavilla niin Applen iOS-, Googlen Android- kuin Microsoftin Windows-puhelimelle. S-mobiili otetaan käyttöön pankkitunnuksilla ja käyttöönotto on mahdollista kaikkien pankkien pankkitunnuksilla.

2)       Lisäämällä sähköpostisoitteen asiakastietoihisi saat tiedon maksetusta Bonuksesta ja bonustilanteesta kuukausittain sähköpostilla. Kun annat lisäksi markkinointiluvan sähköpostiisi, saat myös viestintää uusista palveluistamme, ajankohtaisista eduista ja tapahtumista sähköpostilla. www.s-kanava.fi/bonustiedot

3)      Bonustiedot voit tarkistaa myös asiakasomistajan omasta verkkopalvelusta Omalta S-kanavalta
s-kanava.fi/kirjaudu

4)      Mikäli et koe sähköisiä palveluita vielä omaksesi, voit tarkistaa Bonuksesi myös itsepalvelupisteiden S-Etukorttipäätteissä. Lähimmät S-Etukorttipäätteet voi tarkistaa S-kanavalta.

- Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä tahdista ja innosta,  jolla asiakkaamme ovat ottaneet digitaaliset palvelumme omaksensa. Keskittämällä voimamme näiden sähköisten palveluiden kehittämiseen haluamme varmistaa, että voimme palvella asiakkaitamme heidän toivomallaan tavalla myös jatkossa, SOK:n asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae kertoo.


Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvään paperisen laskelmaan verrattuna sähköisen bonuslaskelman etuna on ennen kaikkea sen reaaliaikaisuus. S-ryhmän mobiiliapplikaatio S-mobiilin tai S-kanava-verkkosivujen Oma S-kanava -osion kautta asiakkaan on helppo tarkistaa senhetkinen bonuskertymänsä ja katsoa, kuinka paljon ostoksia seuraavan bonusprosentin saavuttamiseksi tarvitaan.


Kätevä S-mobiili auttaa arjessa


S-ryhmän kansainvälisesti palkittu mobiiliapplikatio S-mobiili on asiakasomistajan todellinen arjen apuri. Palvelusta löytyvät bonuslaskelman ja henkilökohtaisten etujen lisäksi mm. S-Pankin mobiilipankki ja kaikkien S-ryhmän toimipaikkojen yhteystiedot ja aukioloajat.


Palveluun on hiljattain julkaistu lisäksi mm. sähköinen kassakuittiarkisto, mahdollisuus kerryttää Bonusta NFC-yhteensopivalla Android-puhelimella sekä maailmanlaajuisestikin innovatiivinen ABC-mobiilitankkausmahdollisuus. 

-          S-mobiilin lisäksi bonuskertymän voi tarkistaa reaaliaikaisesti verkkosivuillamme S-kanavalla tai tilata koosteena kuukausittain sähköpostiinsa. Mikäli asiakas ei koe sähköisiä kanavia lainkaan omakseen, voi hän tarkistaa bonuskertymänsä S-ryhmän myymälöiden itsepalvelupisteiden helppokäyttöisissä S-Etukorttipäätteissä, Malmirae kertoo. 

Yhteishyvä ja sen Ruoka-liite ilmestyvät jatkossakin perinteisenä paperilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Kokonaan sähköinen bonuslaskelma on ollut käytössä pääkaupunkiseudun alueosuuskaupassa HOK-Elannossa jo keväästä 2016 alkaen.