18.6.2020

Kivaa kesätekemistä lomallasi Jyväskylässä

Jyväskylä on aivan ihana kesäkaupunki ja tekemistä lomasi aikana löytyy laidasta laitaan, myös tänä kesänä. Hyödynnä tarjoamamme edut majoittuessasi Jyväskylän Sokos Hotelleissa.

  • Jyväskylän Sokos Hotellit - kesäristeilyt Päijänteellä

    Kesä Jyväskylässä

  • Jyväskylän Sokos Hotellit - seikkaile yläilmoissa

    Seikkailua puiden latvojen korkeudella

  • Jyväskylän Sokos Hotellit - golfia

    Muuramen Golfin viheriöt kutsuvat pelaamaan

Lähde risteilylle Päijänteelle

Lounasristeily Jyväskylästä Päijänteelle. Lähtö klo 14.00 Jyväskylän satamasta, paluu klo 17.00. Risteilyt mahdollisia tiistaista lauantaihin.      Etuhintasi  majoittuessasi Sokos Hotelleissa Jyväskylässä ja varatessasi lipun suoraan hotellista  22 €/ hlö

Kesäillan risteily Päijänteen saaristossa maanantaista lauantaihin. Lähtö Jyväskylän satamasta klo 18.00 ja paluu satamaan klo 21.00. Mahdollisuus ruokailla laivalla. Risteilyn hinta ( ei sisällä ruokailua) majoittuville ja hotellin kauta suoraan varaaville 22 €/ hlö.

Lisätietoa Päijänneristeilyt Hildenin sivuilta.

 

Golfaa Muuramessa

Jyväskylästä ja lähistöltä löytyy useampikin viheriö, jossa pääsee golfaamaan ja parantamaan omaa hyvinvointiaan kauniista maisemista samalla nauttien.

Meiltä saat liput Muurame Golfiin todella erityishinnalla eli 40 € / hlö. Etu voimassa vain majoittumisen yhteydessä Varaukset peliajalle Caddiemaster puh 040 5486 262.

Lisätietoa Muurame Golfista täältä.

 

Seikkailupuistossa seikkailet yläilmoissa

Seikkailupuistossa vierähtää päivä mukavasti! Seikkailulippu perheille hintaan 85 €/ max 4 henkilöä, 1-2 aikuista ja loput lapsia, varattavissa Laajiksen omasta online-kaupasta.

Online-kauppa / varaamo toimii osoitteessa: https://rentle.shop/laajis/ eli tuota kautta voi varata halutulle ajankohdalle esimerkiksi vuokrapyöriä, seikkailupuiston tai maksaa frisbeegolfratojen päivämaksut. Lisäksi online-puolella on mahdollista maksaa liput ja vuokraukset vaikka samantien, jolloin ei tarvitse kassalla jonotella paikan päällä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels