4.9.2019

Jyväskylä - Valon kaupunki

Jyväskylässä järjestettiin jo 14. kerran Valon kaupunki -tapahtuma 26.-28.9.2019. Tapahtumassa upeat valaistuskohteet valtasivat Jyväskylän. Valon kaupunki-tapahtuma on kasvattanut koko elinkaarensa aikana jatkuvasti suosiotaan ja ihasteltavaa löytyy varmasti kaikenikäisille.

  • Jyväskylä, valon kaupunki

Tervetuloa Jyväskylään, Valon kaupunkiin!

Jyväskylä on kaupunkivalaistuksen edelläkävijä, jonka esimerkkiä seurataan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kaupungin valaistuksessa panostetaan energiatehokkuuden ja turvallisuuden ohella estetiikkaan: valo lisää asukkaiden viihtyvyyttä ja elämänlaatua.

Valaistuksen kytkeminen osaksi kaupunkisuunnittelua onkin Jyväskylän vahvuus - valo on kiinteä osa kaupungin infrastruktuuria ja myös kaupunkilaiset kokevat laadukkaalla valaistuksella olevan merkitystä ympäristön viihtyisyyteen ja turvallisuuteen.

Jyväskylään rakennetaan jatkuvasti uusia pysyviä valaistuskohteita ja huolletaan entisiä. Myös ajankohtaiset valaisinvaihdot perinteisestä katuvalaistustekniikasta lediin ovat käynnissä eri puolilla kaupunkia. Valon kaupunki –hanke myös opastaa yrityksiä, kiinteistöistä vastaavia henkilöitä ja muita rakennusprojektien osapuolia valaistuksen suunnittelussa ja valaistukseen liittyvissä kysymyksissä.

Valon kaupunki tapahtuma järjestettiin jo 14. kerran Jyväskylässä. Kymmenet valoteokset ja valoteemaiset ohjeisohjelmat valloittivat Jyväskylän 26.-28.9.2019. Lisää tietoa tapahtumasta täältä.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels