14.2.2018

Jyväskylä - tuhansien kongressien kaupunki

Jyväskylässä järjestetään vuosittain tuhansia erikokoisia tapahtumia, kokouksia ja kongresseja. Jyväskylän sijainti ja sujuvat liikenneyhteydet, hyvät tilat ja osaavat järjestäjätahot takaavat varmasti onnistuneen lopputuloksen.

Jyväskylässä järjestetään vuosittain noin 5000 erikokoisista tapahtumaa pienemmistä pop-up tapahtumista suuria massoja liikuttaviin tapahtumiin. Näistä yli tuhat on yli 200 hengen tapahtumia, joista suurtapahtumia lasketaan olevan noin 60 kappaletta. Vuonna 2017 ulkotapahtumissa kävi noin 400 000 henkilöä.

 

Erinomainen sijainti ja sujuvat liikenneyhteydet yhtä lailla kuin moneen sopivat tilat ja osaavat järjestäjätahotkin takaavat varmasti onnistuneen lopputuloksen olipa kyseessä pienempi kokous tai iso kongressi. Majoitus onnistuu erinomaisesti Jyväskylän Sokos Hotelleissa Original Sokos Hotel Alexandrassa ja Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Tapahtumien järjestämisestä pyritään tekemään mahdollisimman helppoa ja järjestäjiltä saatujen palautteiden perusteella yhteistyö eri tahojen kesken sujuu hyvin. 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...