17.7.2017

Osuuskaupan tiedote 17.07.2017

Juha Tapio Kemujen viides kotimainen tähti

Ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Juha Tapio nousee lauantaina 26.8. Kemut-festivaalin päälavalle.

  • Juha Tapio on Kemujen viides kotimainen tähti. Kuva: Ville Juurikkala

    Juha Tapio on Kemujen viides kotimainen tähti. Kuva: Ville Juurikkala

Energisen ja elämyksellisen illan aikana tullaan kuulemaan Juha Tapion suurimpia hittejä vuosien varrelta. Eri ikäistä yleisöä laajasti puhutteleva laulaja, sanoittaja, säveltäjä ja kitaristi on uransa aikana tuottanut huiman määrän hittibiisejä, mm. Sinun vuorosi loistaa; En mitään, en ketään; Minä olen, sinä olet; Kaksi puuta; Kelpaat kelle vaan; Ohikiitävää sekä Mitä silmät ei nää.  Viime vuonna soitetuin kotimainen kappale suomalaisilla radiokanavilla oli Juha Tapion Jotain niin oikeaa.

Kemut on viimeisiä tilaisuuksia nähdä kultaa ja platinaa useilla albumeilla myynyt Juha Tapio livenä tänä vuonna. Hän on ilmoittanut valmistautuvansa juhlavuoteen ja esiintyvänsä syksyn aikana ainoastaan kerran marraskuussa loppuunmyydyllä Metro Areenalla.

Syksyllä Juha Tapio nähdään myös Vain elämää -ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella, jossa yhteen kokoontuvat sarjan aiempien kausien suurimmat suosikit. 

Rock Kemujen päälavalla nähdään lauantaina 26.8. Juha Tapion ohella Irina, Neljä Ruusua, Yö sekä Poets of the Fall.

Kaksi esiintymislavaa

Kemuilla on tänä vuonna kaksi esiintymislavaa. Satamalavalla festariyleisöä viihdyttävät Mr C sekä Popkone.

Mr C:n ohjelmistossa on kotimaisia ja kansainvälisiä ikivihreitä sekä päivän hittejä, muun muassa Frank Sinatran, Beatlesin, Policen, Queenin ja Madonnan tuotannosta. Yhtyeen solistina toimii Voice of Finland- ja UMK-kilpailuista sekä Queenista kertovasta The Show Must Go On -musikaalista tunnettu Kimmo Blom.

Popkone on coverbändi, joka soittaa korkeaoktaanista rock`n rollia unohtamatta myöskään popmusiikin komeimpia helmiä kuudelta eri vuosikymmeneltä, reggaesta Elvikseen.

Perjantaina kansainvälinen spektaakkeli

Kemut-festivaali käynnistyy Jyväskylän Lutakonaukiolla jo perjantaina 25.8. Sunset Parkilla, jossa spektaakkelin rakentavat ulkomaiset DJ-starat sekä kotimaiset tulevaisuuden kyvyt: KSHMR (ensimmäistä kertaa Suomessa), DJs From Mars, Filatov & Karas, Sak Noel, Sigala, Alex Mattson, Kiro, The Second Level ja Samlight.

Koodilla alennus heinäkuun loppuun saakka

Perjantain kansainväliset mitat täyttävä tuotanto sekä lauantain kotimainen tähtikattaus on tarjolla poikkeuksellisen edullisilla hinnoilla: liput maksavat molempina iltoina S-Etukortilla 29 € (ilman S-Etukorttia 39 €) + toimituskulut alkaen 3 €.

Lisäksi Osuuskauppa Keskimaan toimipaikkojen henkilökunnalla / kassoilla on heinäkuun loppuun saakka jaossa flyereita, joissa on lipun hinta-alennukseen oikeuttava koodi. Ticketmasterin verkkokaupasta saa alennuskoodilla liput Sunset Parkiin sekä Rock Kemuille 25 euron hinnalla ( + toimitusmaksu). 

Ladataan kommentointia...