Kodin Terra Jyväskylä - paljuarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.

2. Kampanja-aika
Kampanjaan voi osallistua 3.9. klo 7.00 – 30.9.2018 klo 17.00.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuu käyttämällä S-Etukorttia Kodin Terra Jyväskylässä 3.–30.9.2018. Jokaisella käyttökerralla osallistuu arvontaan.  Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, jotka kuuluvat asiakasomistajatalouteen.

Keskimaan henkilökunta, heidän kotona asuvat perheenjäsenet sekä hallituksen ja hallintoneuvoston jäsenet ja heidän kotona asuvat perheenjäsenet eivät ole arvonnassa mukana.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti omistajatiedoissa olevien yhteystietojen mukaan. Voittajan nimi julkaistaan Osuuskauppa Keskimaan omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voittajan on lunastettava voittonsa kahden viikon sisällä ilmoituksesta. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan SOK Median toimitiloissa Ässäkeskuksessa, Helsingissä. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto on Kirami Easy M Cult ST CoalBlack Baby Blue. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Osuuskauppa Keskimaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot. Paljun voittaja huolehtii itse palkinnon kuljetuksesta Kodin Terra Jyväskylästä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Kodin Terran Facebook-sivuilla ja myymälässä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa Osuuskauppa Keskimaan medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Arvontaan osallistuttaessa annetut tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Rekisteriseloste: www.s-kanava.fi/rekisteriseloste