ABC-mobiiliarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.

2. Kampanja-aika

Kampanjaan voi osallistua 27.4.2020 klo 0.01 – 31.5.2020 klo 23.59.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu maksamalla tankkauksen, Carwash autopesun tai ruokailun ABC-mobiili -sovelluksella Keskimaan toimipaikassa 27.4.2020 klo 0.01 – 31.5.2020 klo 23.59 välisenä aikana. Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, joiden jäsenyys on voimassa arvontahetkellä. Jokaisella maksukerralla osallistuu arvontaan.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti omistajatiedoissa olevien yhteystietojen mukaan puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3 vrk:n aikana, arvotaan uusi voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Osuuskauppa Keskimaan omissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa. Voittajan on lunastettava voittonsa kahden viikon sisällä ilmoituksesta. Jos voittoa ei lunasteta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa voitto uudelleen.

Arvonta suoritetaan Osuuskauppa Keskimaan toimesta. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle.

Palkintoja arvotaan yhteensä 5, yksi kilpailuajan jokaisella jaksolla. Jaksot ovat:

Arvonta nro 1: arvontaan osallistuvat aikavälillä 27.4.-3.5. sovellusta käyttäneet
Arvonta nro 2: arvontaan osallistuvat aikavälillä 4.5.-10.5. sovellusta käyttäneet
Arvonta nro 3: arvontaan osallistuvat aikavälillä 11.5.-17.5. sovellusta käyttäneet
Arvonta nro 4: arvontaan osallistuvat aikavälillä 18.5.-24.5. sovellusta käyttäneet
Arvonta nro 5: arvontaan osallistuvat aikavälillä 25.5.-31.5. sovellusta käyttäneet

Arvontapalkinto

Arvontapalkinto on 70 euron arvoinen kapselikahvinkeitin jokaisella arvontajaksolla. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Osuuskauppa Keskimaa rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa http://www.keskimaa.fi/saannot

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa erillisellä suostumuksella. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa erillisellä suostumuksella Osuuskauppa Keskimaan medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Arvontaan osallistuttaessa annetut tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Tutustu Osuuskauppa Keskimaan tietosuojaan osoitteessa keskimaa.fi/tietosuoja