LATAA S-MOBIILI

  

MIKÄ ON S-MOBIILI?

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili, niin saat ilmaisen suklaalevyn lähimmästä toimipaikastamme. Suklaalevyyn oikeuttava kuponki odottaa S-mobiilin Etusi-osiossa ja on lunastettavissa 31.12.2017 saakka.

Lue lisää S-mobiilista >>

OMA KAUPPA

Oma kauppa -osiossa voit seurata bonustietojasi sekä saada juuri sinulle kohdistettuja ajankohtaisia etuja ja tapahtumia. Lisäksi löydät kaikki bonusostojesi kuitit kätevästi yhdestä paikasta.

BONUS

Seuraa bonustietojasi helposti. Katso, paljonko bonusostoja on kertynyt kuluvan kuun aikana ja paljonko tarvitaan seuraavaan bonusprosenttiin. Voit selailla bonusostojasi aikajärjestyksessä ja ketjuittain ryhmiteltynä.

EDUT

Henkilökohtaisia, juuri sinulle kohdennettuja etuja sekä sinua lähellä olevien toimipaikkojen etuja ja tapahtumia.

TOIMIPAIKAT

Kaikki S-ryhmän toimipaikat ja aukioloajat. Katso joko lähimmät toimipaikat tai hae valitsemasi ketju tai aihepiiri.

KUITIT

Sähköinen arkisto kassa- ja takuukuiteille.
Lisätietoa sähköisistä kassakuiteista »
Lisätietoa sähköisistä takuukuiteista »

TUNNISTAMINEN

Kirjaudu ja maksa sormenjäljellä tai tunnusluvulla.
Lue lisää »

 

ABC-MOBIILITANKKAUS

Mobiilitankkauksen avulla voit maksaa tankkauksen puhelimellasi ABC-asemilla turvallisesti, helposti ja nopeasti. Palvelu toimii S-Etukortti Visalla ja S-Business-kortilla.

JA PALJON MUUTA

Lue lisää s-mobiili.fi

LATAA S-MOBIILI