Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Keskimaan markettien uusi aika

Osuuskauppa Keskimaa vapautti asiakkaidensa arkea. Keskimaa tarttui lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen heti ja pidensi 2.1.2016 alkaen 25 S-marketin, 3 Prisman, 3 Salen sekä Sokoksen ja Mestarin Herkun sekä Marks & Spencerin aukioloaikoja.

– Haluamme olla ja pysyä edistyksen etulinjassa, jotta asiakkaidemme arki helpottuu, sanoo Keskimaan toimialajohtaja Reima Loukkola.

Innostunut vastaanotto

– On ollut ilo huomata, miten suurella innolla ilmoituksemme aukioloaikojen laajentamisesta otettiin tuoreeltaan vastaan. Jokainen voi nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille henkilökohtaisesti paras aika käydä kaupassa. Kun aikataulunsa voi suunnitella entistä kätevämmin, vapautuu aikaa muuhun, Loukkola perustelee.

Isojen markettien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla. 

– Asiakkaat pääsevät nyt kokeilemaan uudenlaisia asiointiaikoja. Vain käytännön kokemusten myötä saamme tietää, miten tämä toimi. Jos pitkät aukioloajat eivät miellytäkään asiakkaitamme, aukioloja säädetään uudestaan.

Lisää työtä

Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa tehtävien henkilötyötuntien määrä lisääntyy. Oma väki saa halutessaan enemmän työtunteja, ja uusiakin tekijöitä etsitään.

– Tämä on hyvä tilaisuus henkilöstöllemme. Ilta- ja viikonlopputunnit merkitsevät monipuolisempien työaikojen lisäksi parempia ansaintamahdollisuuksia.