9.4.2018

Poets of the Fall @ Freetime

Voimassa: Toistaiseksi

"So I want to run to your shelter tonight Run to the shelter tonight United in silent resistance Of bowing to false kings"

  • Poets of the Fall(acoustic trio) @ Freetime jkl to 10.5.2018 ticted.com
Poets of the Fall (acoustic trio)
to 10.5. @ Freetime
Ennakkoliput   7€ + käsittelykulut ticted.com
Liput ovelta 10€
Ovet klo 22, showtime klo 23.
K-18.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi viisitoista vuotta siitä kun Poets of the Fall perustettiin ja kun bändin ensimmäisenä singlenä julkaistu Late Goodbye siivitti helsinkiläisyhtyeen kohti menestyksekästä uraa. Alusta asti toimintaansa pitkälti itse ohjaillut yhtye on myynyt yksinomaan Suomessa yli 100 000 levyä ja pokannut neljä kulta- ja kaksi platinalevyä. Näyttävistä videoistaan tunnettu Poets of the Fall on saavuttanut faneja myös kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtyeellä on Facebookissa yli puoli miljoonaa ystävää ympäri maailman ja bändi keikkailee stadionpuitteissa niin Intiassa kuin Venäjälläkin. Poetsien edellinen kiertue vei yhtyeen kahdeksaan eri maahan.

Poets of the Fall aloitti juhlavuotensa vieton julkaisemalla uuden False Kings –nimisen singlen. Tämän lisäksi yhtye hemmottelee kotimaisia fanejaan tekemällä pitkästä aikaa kattavan Suomen-kiertueen. Maaliskuun 10. päivä käynnistyvä kiertue on nimeltään 15th Anniversary tour ja sen puitteissa bändi on luvannut tarjota suurimmat hittinsä ja maistiaisia koko uran varrelta. Freetimessä nähdään kolmen hengen akustinen kokoonpano.

Tapahtuman ajankohta:
10.5.2018
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Live-musiikki, Ravintola
Ladataan kommentointia...