11.3.2019

Päivänsäteet S-Etuhintaan

Voimassa: 11.3.2019 - 13.4.2019

Hillittömänä myrskyävä musta komedia

  • Päivänsäteet S-Etuhintaan

Sandi Toksvigin komedia Päivänsäteet marssittaa näyttämölle joukon hurmaavia, elämässä kiinni olevia, särmikkäitä ja sietämättömän hauskoja ikänaisia. Kaikki tapahtuu päivänä, jolloin rankkasateet saavat Thames-joen tulvimaan ja pieni rantakaupunki sen varrella on hukkumaisillaan. Vesi nousee nousemistaan myös Päivänsäteen palvelutalossa. Jos asukkaat aikovat selviytyä, heidän on toimittava itse, sillä talon henkilökunta on jo evakuoitu. Ainoastaan nuori uimataidoton tilapäistyöntekijä Hope (Hegy Tuusvuori) on jätetty heidän avukseen. 
Pelastautumisoperaatioon osallistuvat entinen pubiemäntä Gloria (Hanna Liinoja), näyttelijänä esiintyvä Maureen (Taina Reponen), piikikäs BBCn johtoportaassa työskennellyt May (Jukka-Pekka Mikkonen), hänen uskovainen sisarensa June (Jouni Salo) sekä dementoitunut leskirouva (Anneli Karppinen) jonka nimeä kukaan ei tiedä.

Snoopi Sirenin ohjaaman naurupommin takana piilee vankka sanoma arvokkaasta vanhenemisesta. Teos muistuttaa niin yhteiskunnan kuin yksilönkin velvollisuudesta huolehtia jokaisesta ihmisestä loppuun saakka. Suomen kantaesitys.

 

S-Etunäytökset:
13.4.


S-Etuhinta 24 €, norm. 28/26 €. Etuhintaiset liput S-Etukortilla teatterin lippumyymälästä.

Tapahtuman ajankohta:
22.11.2018, 7.12.2018, 13.12.2018
Hinta: 26 EUR
S-Etukortilla: 24 EUR