14.8.2019

JKL Pride @ Freetime

Voimassa: Toistaiseksi

love is love <3

  • Pääjuhla JKL Pride @Freetime Jyväskylä la 24.8.2019

Jyväskylä Pride 2019:n pääbileet järjestetään aivan kaupungin keskustassa sijaitsevassa Freetime -ravintolassa, osoitteessa Kauppakatu 30.

Bileet klo 22.00 - 04.30.

Liput: 5-8 €
(Halvempi hinta Setan jäsenyhdistysten jäsenille ja Freetimen vakijäsenile)

Esiintymässä KOMA, Mummin kullat ja IRMA.

**Mummin kullat** soittaa kokeilevaa indiefolk- musiikkia. Suomenkieliset, surkuhupaisat sanoitukset yhdistyvät moniäänisiin melodiakulkuihin luoden täysin omintakeisen, tragikoomisen tunnelman, jossa koetaan tunteiden koko kirjo. Yhtyeessä soivat kitara, sello, koskettimet, klarinetti ja kolmiääninen stemmalaulu.

+ + + + + + + + + + + + +

**IRMA** on energinen elektropop-duo, jolla on omintakeinen ote tehdä puhuttelevaa ja säväyttävää pop-musiikkia. Bändin kappaleissa ei pelätä käsitellä vaikeampiakaan aiheita ja IRMA syntyikin bändin Tessan ja Iidan tarpeesta tehdä elämänmakuisia pop-biisejä niin ihanista kuin kipeistäkin aiheista. Kappaleiden keskiössä ja kantavina teemoina on rakkauden ja kasvun kipupisteet ja isot tunteet.

"Rakastamme erilaisuutta ja monimuotoisuutta ja haluamme omalla tekemisellä ja musiikillamme kannustaa jokaista kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan. Parhaat valinnat elämässä tehdään rakkaudella ja tunteella."

IRMA julkaisee ensimmäiset kappaleensa syksyllä 2019.

+ + + + + + + + + + + + +

**KOMA** räppää, koska se on halvempaa kuin terapia. Biisit kertovat kahtiajakautuneesti joko elämän hohdokkuudesta tai sen kurjuudesta, koska kultainen keskitie on nössöille.

+ + + + + + + + + + + + +

**VJ Varsaluoma** on Setan bileistä tuttu jyväskyläläinen 'visual jockey', joka miksaa lennossa improvisoiden kankaalle tanssikansalle värikkäät visuaalit.

+ + + + + + + + + + + +

**DJ Kim Petrell** on tuttu ja varma tanssittaja jo usean vuoden ajalta Jyväskylän Setan Club Kaappi -bileistä. Hän takaa mehukkaan ja monipuolisen kattauksen bilepöytään!

+ + + + + + + + + + + +

Tapahtuma on osa Jyväskylä Pride -viikkoa.
 

Tapahtuman ajankohta:
24.8.2019
alkaen 5,00€
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Live-musiikki, Ravintola