10.10.2017

B.O.O.M - tour

Voimassa: Toistaiseksi

B.O.O.M Läpi Suomen tykittävä klubikiertueemme kasvaa kasvamistaan ja seuraava pysäkki on Jyväskylä! Varmistamme että katto tulee olemaan tulessa HELA NATTEN! BRA tullaan virittämään kovimpaan biletunnelmaan näiden herrasmiesten toimesta. Nämä alansa konkarit eivät säästele! Vierivä kivi ei sammaloidu. Suomen kärkinimistöön kuuluvat kiertueen DJ:t yhdistettynä karismaattiseen ja energiaa täynnä olevaan juontajaan luovat puitteet unohtumattomalle illalle!

  • B.O.O.M - tour BRA 1.12.2017

    B.O.O.M - tour BRA 1.12.2017

B.O.O.M Tourin kolossaalisesta tykityksestä vastaavat:

★ DJ LUOMA★

Luoma on kiistaton urbaanin musiikin DJ-pioneeri; artisti joka taitaa tempun jos toisenkin dekkien takana. Luoma on suuren profiilin artisti, joka on toiminnallaan kasvattanut suomalaisen DJ-kentän arvostusta juhlijoiden keskuudessa. Hänen uransa sisältää esiintymisiä Suomen suurimpien artistien kanssa, sekä lämppärikeikkoja kansainvälisten tähtien tukena.

★ DJ JUSTIN CASE★

Justin Case on pitkän linjan DJ ja mikkitaituri. Esiintymiskokemusta löytyy lähiökuppilan kopeista stadionin lavalle asti. Uusimpana sulkana hattuun ovat esiintymiset Bulgarian Sunny Beachillä! Hänet on nähty useamman kotimaisen artistin taustajoukoissa, ja nyt hän kiertää Suomen räjähtävimmän klubin B.O.O.M:in matkassa.

★ NIKO NOUSIAINEN★

Niko Nousiainen on Suomalainen sosiaalisen median julkkishahmo. Nousiainen harrastaa aktiivisesti fitnessiä, ja mies onkin kuin veistos! Niko on juontanut Spin FM:llä omaa radio-ohjelmaansa joka tekee hänestä yhden Suomen parhaimmista bilejuontajista!

★Ilta saattaa sisältää yllätysvierailijoita★

Illasta tehdään mini-after movie tapahtuman jälkeen, näin tapahtumasta jää muistikuvia myös myöhemmälle! 

★★★

Be ready, things are going to go BOOM!

Tapahtuman ajankohta:
1.12.2017
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ilta- ja viihderavintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Ilta- ja viihderavintolat toimipaikoista:
Ladataan kommentointia...