14.3.2019

Blind Channel + Founding Neverland @ Freetime

Voimassa: Toistaiseksi

" Scream for the broken Scream for yourself Break through the silence Scream for her"

  • Blind Channel + Founding Neverland @Freetime Jyväskylä pe 12.04.2019 liveto.fi

Blind Channel + Founding Neverland

pe 12.4. @ Freetime
Ennakkoliput: Liveto.fi
Ovet klo 22
Founding Neverland klo 22.30
Blind Channel klo 23.30
Ikäraja 18.

Viimeisen neljän vuoden ajan nuori ja nälkäinen violent pop -yhtye Blind Channel on useaan otteeseen todistanut, kuinka paljon asioita voi tapahtua kovalla työllä ja periksi antamattomalla asenteella. Medioiden keskuudessa jopa modernin rock-scenen "Backstreet Boysiksi" tituleeratusta yhtyeestä povataan myös potentiaalista manttelinperijää esimerkiksi HIM:in Ja The Rasmuksen kaltaisille kansainvälisille menestystarinoille.

Mitä voi tapahtua, kun yhteen hitsataan saumattomasti rock-henkinen asenne, energia ja adrenaliini sekä nykypäivän pop-musiikin tarttuvimmat koukut? Lopputulos on äärimmäisen koukuttava ja energinen paketti, jota yhtye kuvailee termillä "Violent Pop".

YleX -radiokanavaa siteeraten: "Blind Channel on tämän hetken yksi nälkäisimmistä Suomalaisista yhtyeistä." Yhtyeen ura alkoi nousujohteisesti voitettuaan kaksi suurta bändikilpailua, joiden johdattamana Blind Channel herätti huomiota ympäri Eurooppaa intensiivisillä live-keikoillaan. Näiden tuloksena olivat mm. levytyssopimus Ranka Kustannuksen kanssa sekä sadat klubi- ja festivaali-esiintymiset ympäri Eurooppaa (mm. Wacken Open Air (GER), Sziget Festival (HU)).

Onnistuneiden kiertueiden jälkeen mm. Simple Planin, Amaranthen sekä Enter Shikarin kanssa, Blind Channel -debyytti 'Revolutions' näki viimein päivänvalon ja saikin useita ylistäviä arvioita sekä yleisöltä, että medialta. Näin Blind Channel on lunastanut paikkansa yhtenä maamme lupaavimmista musiikkivienti-yhtyeistä pitkään pitkään aikaan.


Lämmittelyt hoitaa poppia murskariffeillä tarjoileva Founding Neverland.

Tapahtuman ajankohta:
12.4.2019
alkaen 5,90€
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Live-musiikki, Ravintola