28.11.2017

All Day / All Night - Gasellit, Karri Koira, D.R.E.A.M 14.12.2017

Voimassa: Toistaiseksi

Torstai, tuo viikonpäivien Märsseedes, saa vihdoin maineensa veroista ohjelmaa. Bra, Red Bull Finland ja All Day Agency yhteistyösssä lanseeraavat uuden torstaiklubin Jyväskylän värivaloskeneen ALL DAY / ALL NIGHT.

  • All Day / All Night - Gasellit, Karri Koira, D.R.E.A.M 14.12.2017

    All Day / All Night - Gasellit, Karri Koira, D.R.E.A.M 14.12.2017


Vuoden ensimmäinen ja viimeinen ALL DAY / ALL NIGHT räväyttää lavalle täydellisen Kolmen Kimpan:

D.R.E A.M DJs
Aikaisemmin Radio Helsingissä ja nyt Basson taajuuksilla omaa RnB:hen ja räppiin keskittyvää ohjelmaa pyörittävä kaksikko keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Duon selektio koostuu vain parhaasta ja ajankohtaisesta räpistä ja RnB:stä.

KARRI KOIRA
Mammat riivaa" biisin myötä suureen suosioon noussut Karri Koira myi heti ensimmäisellä soololevyllään kultaa. Karri Koiran hittejä ovat mm. platinaa myynyt "Lähe mun kaa" ja "Kaikki tai ei mitään". Karri Koiran ääni siivitti myös Särren "Hesan naiset" kesän 2015 superhitiksi.

Karri Koira - Lähe Mun Kaa
https://youtu.be/J0ZTQa6MvhU

GASELLIT
Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 15 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä valinta Vuoden bändiksi vuoden 2016 Funky Awardseissa.

Gasellit - Imus
https://youtu.be/CLSbT_fiEno

Niinkuin eräs Jyväskyläläinen fiksu poikabändi on kauniisti muotoillut "Aikataulu joustaa saa aina, viikonloppu alkaa torstaina" 
!! Tämä on juhla, jota ei kannata jättää välistä !!

// Bra 14.12.2017 //
// GASELLIT | KARRI KOIRA | D.R.E.A.M DJs //
// K18 | 5€ //
// Doors 22.00 //

Tapahtuman ajankohta:
14.12.2017
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ilta- ja viihderavintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Ilta- ja viihderavintolat toimipaikoista:
Ladataan kommentointia...