Bonus tuplana 1.1. - 5.4.2020

Kampanja-aikana saat Bonukset tuplana Mestarin Herkussa ja S-market Kolmikulmassa tehdyistä ostoksista. 

Bonus on rahaa, nyt tuplana!

Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat esimerkiksi 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta. Bonus tuplana kertyy kaikilla bonustaulukon rajoilla.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu(100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuudenaikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta keskimaa.fi/liity tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min)

MITÄ TARKOITTAA BONUS TUPLANA?

Bonus eli ostohyvitys on etu, jonka saat asiakasomistajana kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista. Joskus saat asiakasomistajana tietyistä toimipaikoista Bonusta tuplana. Se tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Ostot kirjautuvat sellaisenaan bonusostokertymään, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana.

Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät 3 %:n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %:n Bonuksen.

Tankkausbonusta ei kerry tuplana.