ASIAKASOMISTAJAPÄIVÄT
PRISMASSA 1.-7.6.

 

S-Etukortilla käyttötavaroista jopa -15%.

Etu ei koske elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, adresseja, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonaa, maksullisten TV-kanavien kortteja, PS4-latauskortteja,  3G-paketteja, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja.  Ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: keskimaa.fi/liity tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min).