KÄYTTÖTAVARATUOTTEISTA S-ETUKORTILLA 15% ALENNUS
KESKIMAAN PRISMOISSA.

Etu saatavissa normaalihintaisista viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen, sportin, kodin, pihan ja puutarhan sekä remontoinnin tuotteista.

NYT MYÖS NÄISTÄ –15%

Isot kodinkoneet, matkajääkaapit, tv:t, digiboxit, DVD- ja BluRay-soittimet, stereot, kannettavat ja MP3-soittimet, navigaattorit, kamerat, matkapuhelimet, pelikonsolit, tietokoneet ja tulostimet.

Etu ei koske elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista
(päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, adresseja, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonaa, maksullisten TV-kanavien kortteja, 3G-paketteja, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja.

Ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Asiakasomistajaksi
liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: keskimaa.fi/liity tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min).