3.-9.12. KÄYTTÖTAVARATUOTTEISTA S-ETUKORTILLA JOPA 15% ALENNUS
KESKIMAAN PRISMOISSA.

Etu saatavissa viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen, sportin, kodin, pihan ja puutarhan sekä remontoinnin tuotteista.

NÄISTÄ TUOTERYHMISTÄ –5%

Isot kodinkoneet, matkajääkaapit, tv:t, digiboxit, DVD- ja BluRay-soittimet, stereot, kannettavat ja MP3-soittimet, soundbarit, navigaattorit, kamerat, matkapuhelimet, pelikonsolit, tietokoneet ja tulostimet.

Etu ei koske elintarvikkeita, eläinruokaa ja -tarvikkeita, hygieniatuotteita, kertakäyttöastioita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakauslehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, adresseja, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonaa, maksullisten TV-kanavien kortteja, 3G-paketteja, puhelinliittymiä eikä Saunalahti Prepaid -kortteja.

Omistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu 100,–. Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20,–, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla.
Omistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa omistajuudesta saa osoitteesta keskimaa.fi/liity tai puhelimitse S-ryhmän asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma–pe klo 8–20 (0,088/min).