31.3.2020

Valkosuklaamoussella täytetyt suklaamunat

12 kpl
 
12 suklaamunaa
100 g valkosuklaata
2 kananmunan valkuaista
½ dl sokeria
2 ½ dl vispikermaa
½ dl täysmaitoa
½ limen mehu
pensasmustikoita
 
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi kulhossa. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Lisää maito ja anna jäähtyä jonkin verran. Kääntele valkuaissokerimassa suklaamassaan. Vatkaa eri kulhossa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä kerma ja suklaa valkuaismassaan kevyesti sekoittaen. Lisää limen mehu. Anna vaahdon jäähtyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
 
Poista suklaamunista ylin kolmannes varovasti murtaen. Pursota valkosuklaamousse suklaamunien sisään. Koristele täytetyt suklaamunat pensasmustikoilla.