20.1.2020

Mangolassi

neljälle

Mangolassi on intialainen ja nepalilainen jogurttijuoma, joka valmistuu smoothien tapaan helposti tehosekoittimessa. Kurkuma ja kookos tuovat makuun aasialaiset vivahteet.

  • 500 g tuoretta kypsää mangoa (tai 2 prk säilykemangoa)
  • 5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • ½ tl kurkumaa
  • 1 ½ dl maitoa
  • 1 pienen sitruunan mehu
  • hunajaa maun mukaan
  • sitruunamehua maun mukaan

Kuori mango ja poista kivi. Pilko mango kuutioiksi ja soseuta tehosekoittimessa. Lisää joukkoon jogurtti, maito, kookoshiutaleet, kurkuma, sitruunan mehu ja pyöräytä vielä muutama kerta. Maista ja lisää tarvittaessa hunajaa ja sitruunamehua.