27.3.2020

Broileri-vuohenjuusto-quesadillat

neljälle

  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 rkl öljyä
  • ½ ps fajita-mausteseosta
  • 120 g vuohenjuustoa
  • 4 persikkaa viipaloituna
  • 2 kevätsipulia renkaiksi pilkottuna
  • 12 kirsikkatomaattia puolitettuina
  • 100 g vihreää jalapenoa hienonnettuna tai maun mukaan
  • 8 tortillalettua
  • ½ dl tuoretta korianteria

Paista broilerin fileesuikaleet öljyssä kuumalla pannulla kypsiksi

ja mausta fajita-mausteseoksella. Asettele neljä tortillalettua leikkuu­laudalle ja jaa täytteet tasaisesti letuille. Nosta loput tortillaletut kansiksi. Paista pannulla yksi kerrallaan molemmin puolin ruskeaksi ja leikkaa neljään osaan. Nauti slawn ja ranskankerman kera.

Vinkki! Quesadillan saat käännettyä kätevästi laittamalla lautasen paistinpannun päälle ja kippaamalla quesadillan ylösalaisin lautaselle. Valuta quesadilla takaisin pannulle.