Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit

Me Pirkanmaan Osuuskaupassa olemme jo kauan pitäneet huolen siitä, että ainekset erilaisiin ruokiin ovat helposti saatavilla omasta kaupastasi, loistavan asiakaskokemuksen saattelemana. Keittokomero kokoaa yhteen maistuvimmat reseptit ja herkullisimmat ruokavinkit tutuista reseptivihkoistamme. Löydä omat suosikkisi!

Olemme tehneet myös reseptivideoita auttaaksemme sinua eri työvaiheissa.

Katso reseptivideoita tästä

Me teimme nämä reseptit sinulle.

Me kaikki Pirkanmaan Osuuskaupassa rakastamme terveellistä ja herkullista ruokaa. Tutustu ruoka-alan ammattilaisiimme reseptien takana.

Harri Harjula

Toimin Pirkanmaan Osuuskaupassa ruoan kehityspäällikkönä. Vastaan Pirkanmaan Osuuskaupan ruokatuotteen sekä henkilökuntamme ruokaosaamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Lisäksi vastuualueelleni kuuluu osuuskaupan oma reseptiikka, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme uusia ideoita ja inspiraatiota arjen ja juhlan ruoanlaittoon. Tavoitteenani on, että tulevaisuudessa Pirkanmaan Osuuskauppa on ruoan merkittävä edelläkävijä.

Heidi Pajarinen

Vastaan työkseni Pirkanmaan Prismojen ravintolamaailmojen sekä Sokoksen kahviloiden tuotteiden ja ruokien kehittämisestä ja laadusta. Lisäksi toimin asiantuntijana, innostajana ja kouluttajana monissa Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan ympärille keskittyvissä projekteissa. Suunnittelin keväällä 2017 julkaistut reseptit. Keräsin mukaan niin omia suosikkejani kuin hieman erikoisempiakin ruokalajeja maailmalta.

Tytti Saxman

Vastaan Sokos Ravintola Herkun toiminnasta, sekä Sokoksen omasta HerkkuHetki-konseptista, jonka tuotteet löydät niin meiltä Sokoksesta kuin useista muistakin Pirkanmaan Osuuskaupan kaupoista. Ruoan valmistus ja leipominen ovat jo pikkutytöstä asti olleet lempipuuhaani ja onnekseni olen päässyt toteuttamaan tätä intohimoani myös yli 35 vuotta kestäneellä työurallani ruoan parissa sekä suunnitellessani ruokaohjeita kesälle 2017.

Monica Sikiö

Olen suunnitellut helppoja reseptejä vuoden juhlapyhiin, joilla saat vieraiden suut makeaksi. Olen työskennellyt 10 vuotta Pirkanmaan Osuuskaupalla Kangasalla Prisman ravintolassa. Kiinnostus leipomiseen on peräisin kotoa äidiltä ja meidän suvun naisilta. Innostuksen saan leivontablogeista, Pinterestistä ja Instagramista, joissa seurailen niin kotimaisia kuin ulkomaisia postaajia. Myös lähiruoka on minulle sydämen asia.

Julkaistut reseptivihkot