Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit

Me Pirkanmaan Osuuskaupassa olemme jo kauan pitäneet huolen siitä, että ainekset erilaisiin ruokiin ovat helposti saatavilla omasta kaupastasi, loistavan asiakaskokemuksen saattelemana. Keittokomero kokoaa yhteen maistuvimmat reseptit ja herkullisimmat ruokavinkit tutuista reseptivihkoistamme. Löydä omat suosikkisi!

Olemme tehneet myös reseptivideoita auttaaksemme sinua eri työvaiheissa.

Katso reseptivideoita tästä

Me teimme nämä reseptit sinulle.

Me kaikki Pirkanmaan Osuuskaupassa rakastamme terveellistä ja herkullista ruokaa. Tutustu ruoka-alan ammattilaisiimme reseptien takana.Jenni Mattsson

Ruoan ryhmäpäällikkönä tehtäväni on luotsata ruoan kehitystiimimme liekkeihin sekä uudistaa ravintoloidemme sekä Oma keittiö -palvelutiskiemme valikoimaa ja toimintaa. Ympärilläni on mahtava jengi raudanlujia ruoan ammattilaisia, joiden osaaminen ja into inspiroi itseänikin joka päivä. Olen aina rakastanut ruokaa. Se synnyttää elämyksiä ja symboloi ennen kaikkea yhdessäoloa. Tietyt tuoksut, raaka-aineet ja ruuat muistuttavat usein tietyistä hetkistä tai henkilöistä. Oman lapsuuden rakkain makumuisto on ehdottomasti Nutella, jota mummon ystävä toi Saksasta.

Tytti Saxman

Vastaan Sokos Ravintola Herkun toiminnasta, sekä Sokoksen omasta HerkkuHetki-konseptista, jonka tuotteet löydät niin meiltä Sokoksesta kuin useista muistakin Pirkanmaan Osuuskaupan kaupoista. Ruoan valmistus ja leipominen ovat jo pikkutytöstä asti olleet lempipuuhaani ja onnekseni olen päässyt toteuttamaan tätä intohimoani myös yli 35 vuotta kestäneellä työurallani ruoan parissa sekä suunnitellessani ruokaohjeita kesälle 2017.

Riina Ojansivu

Ruokatuotepäällikkönä vastuullani on Oksa-ravintoloiden, Sokoksen kahviloiden ja Puiston vitriinituotteet, Oma keittön liha- ja kalavalikoima. Lisäksi olen mukana ABC-ketjun à la carte -tuotekehitysryhmässä. Ruoanlaitto on ollut lapsesta saakka lähellä sydäntäni: jo mummilassa kädet oli lihapullataikinassa. Sittemmin koulussa kotitaloustunnit ja ulkomailla työskentely vahvistivat uravalintaani. Työssäni on parasta, kun pääsen hyödyntämään tuoreita raaka-aineita mahdollisimman monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti. Ja tietysti asiakkaiden arjen helpottamisesta saa joka päivä kicksit.

Mikko Mäkipää

Toimin ruokatuotepäällikkönä eli lautasellani on ravintoloidemme à la carte- ja valmisruokatuotteiden kehittäminen. Ruoka on aina ollut minulle intohimo ja elämäntapa. Vahvuuteni on ehdottomasti keittiössä – siellä jos jossain katoaa ajantaju, kun lähden kokeilemaan uusia juttuja ja viilaamaan makuja kohdilleen. Inspiroidun suomalaisesta metsästä ja puhtaasta, yksinkertaisesta lähiruoasta. Villiruoka, yrtit, tyyni järvimaisema… Meillä on luonnossa valtava potentiaali, jota tulisi hyödyntää enemmän.

Monica Sikiö

Olen suunnitellut helppoja reseptejä vuoden juhlapyhiin, joilla saat vieraiden suut makeaksi. Olen työskennellyt 10 vuotta Pirkanmaan Osuuskaupalla Kangasalla Prisman ravintolassa. Kiinnostus leipomiseen on peräisin kotoa äidiltä ja meidän suvun naisilta. Innostuksen saan leivontablogeista, Pinterestistä ja Instagramista, joissa seurailen niin kotimaisia kuin ulkomaisia postaajia. Myös lähiruoka on minulle sydämen asia.

Virva Holmala

Minulle ruoanlaitto merkitsee nopeaa ja maittavaa arkiruokaa ja perheen saattamista kylläiseksi, mutta parhaimmillaan se on kiireetöntä yhteistä aikaa ja tekemistä lasten kanssa. Työssäni pääsen niin ikään toimimaan herkullisen ruoan parissa, sillä vastaan Pirkanmaan Osuuskaupan Oma keittiö -palvelutiskien toiminnan ja valikoiman kehittämisestä. Voin lämpimästi suositella herkullisen mokkakakun reseptiä. Meillä ei ole vuosiin järjestetty juhlia ilman kyseistä herkkua juhlapöydässä.

Julkaistut reseptivihkot