Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit

Me Pirkanmaan Osuuskaupassa olemme jo kauan pitäneet huolen siitä, että ainekset erilaisiin ruokiin ovat helposti saatavilla omasta kaupastasi, loistavan asiakaskokemuksen saattelemana. Keittokomero kokoaa yhteen maistuvimmat reseptit ja herkullisimmat ruokavinkit tutuista reseptivihkoistamme. Löydä omat suosikkisi!

Olemme tehneet myös reseptivideoita auttaaksemme sinua eri työvaiheissa.

Katso reseptivideoita tästä

Me teimme nämä reseptit sinulle.

Me kaikki Pirkanmaan Osuuskaupassa rakastamme terveellistä ja herkullista ruokaa. Tutustu ruoka-alan ammattilaisiimme reseptien takana.

Tytti Saxman

Vastaan Sokos Ravintola Herkun toiminnasta, sekä Sokoksen omasta HerkkuHetki-konseptista, jonka tuotteet löydät niin meiltä Sokoksesta kuin useista muistakin Pirkanmaan Osuuskaupan kaupoista. Ruoan valmistus ja leipominen ovat jo pikkutytöstä asti olleet lempipuuhaani ja onnekseni olen päässyt toteuttamaan tätä intohimoani myös yli 35 vuotta kestäneellä työurallani ruoan parissa sekä suunnitellessani ruokaohjeita kesälle 2017.

Kristian Harinen

Toimin ravintola Puiston keittiöpäällikkönä ja vastaan siitä, että Puiston keittiössä homma toimii ja että tuotteemme ovat päivästä toiseen laadukkaita ja ennen kaikkea suussa sulavan herkullisia. Olen myös vahvasti mukana osuuskaupan ruoan kehitystyössä ja kevään 2018 reseptivihkossa esittelin muutamia omia suosikkejani. Kevät tarjoaa useita värikkäitä ja raikkaita kasviksia, jotka tuovat ruokaan kuin ruokaan ryhtiä, räväkkyyttä ja myös terveellisiä arvoja.

Riina Ojansivu

Vastaan työkseni Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälöiden omien tuotteiden kehitystyöstä ja olen lisäksi mukana koko ABC-ketjun á la carte -ruoan tuotekehityksessä. Talven 2018 reseptivihkoakin tein sillä ajatuksella, että reseptejä voisi yhdistellä erilaisiksi ateriakokonaisuuksiksi tai jalostaa uudelleen kokonaan uusiksi ruokalajeiksi. Yksi resepti on kuitenkin sellainen, jota en muokkaa ja se on Toini-mummini konjakkikakku. Se ei nimittäin uudistumista kaipaa.

Monica Sikiö

Olen suunnitellut helppoja reseptejä vuoden juhlapyhiin, joilla saat vieraiden suut makeaksi. Olen työskennellyt 10 vuotta Pirkanmaan Osuuskaupalla Kangasalla Prisman ravintolassa. Kiinnostus leipomiseen on peräisin kotoa äidiltä ja meidän suvun naisilta. Innostuksen saan leivontablogeista, Pinterestistä ja Instagramista, joissa seurailen niin kotimaisia kuin ulkomaisia postaajia. Myös lähiruoka on minulle sydämen asia.

Virva Holmala

Minulle ruoanlaitto merkitsee nopeaa ja maittavaa arkiruokaa ja perheen saattamista kylläiseksi, mutta parhaimmillaan se on kiireetöntä yhteistä aikaa ja tekemistä lasten kanssa. Työssäni pääsen niin ikään toimimaan herkullisen ruoan parissa, sillä vastaan Pirkanmaan Osuuskaupan Oma keittiö -palvelutiskien toiminnan ja valikoiman kehittämisestä. Voin lämpimästi suositella herkullisen mokkakakun reseptiä. Meillä ei ole vuosiin järjestetty juhlia ilman kyseistä herkkua juhlapöydässä.

Julkaistut reseptivihkot