Monimuotoisuus

HOK-Elanto on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista työantajista. Vuodenvaihteessa joukkoomme liittyi neljän Stockmann Herkun henkilökunta. Nyt meitä hok-elantolaisia on noin 6000. Joukossamme on niin kaupan ja ravintola-alan ammattilaisia, opiskelijoita kuin pirteitä osa-aikaeläkeläisiä. Välillisesti HOK-Elanto työllistää moninkertaisen määrän pääkaupunkiseutulaisia.

Monimuotoisuus on vahvuus ja haaste: tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja ja sovittelemme työtehtäviä ihmisten elämäntilanteiden mukaan. Pidämme tärkeänä, että henkilökuntaa kohdellaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta tai muista henkilökohtaisista ominaisuuksista. Maahanmuuttajat ovat tuttu näky toimipaikoissamme.

Yksi neljästä viihtyy talossa yli 10 vuotta, mikä kertoo omalta osaltaan toimivasta työyhteisöstä ja hyvästä hengestä. Kaikki eivät malta lopettaa työntekoa eläkkeelle jäätyään, ja heitä varten HOK-Elannossa on Nestori-ohjelma, joka toteutetaan yhdessä Opteamin kanssa.

Mielenterveyskuntoutujille tarjoamme työpaikkoja myymälöissämme Helsingin Klubitalot ry:n siirtymätyö-mallin mukaisesti.