HOK-Elanto tukee Uutta Lastensairaalaa

Helsingin Meilahteen on päätetty rakentaa uusi lastensairaala, joka korvaa Lastenklinikan ja Lastenlinnan vanhentuneet tilat. Uudessa lastensairaalassa hoidetaan vaikeasti sairaita lapsia ympäri Suomen.

Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tukiyhdistys on aloittanut varainhankinnan uuden valtakunnallisen lastensairaalan rakennuttamiseksi. Tavoitteena on kerätä 30 miljoonaa euroa lahjoituksina yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Lahjoituksien avulla Helsinkiin nousee uusi, lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö vuoteen 2017 mennessä.

S-ryhmä lahjoittaa yhteensä miljoona euroa uudelle Helsinkiin rakennettavalle lastensairaalalle nelivuotisen rakennushankkeen aikana. Lahjoituksissa ovat mukana kaikki 20 alueosuuskauppaa ja osuuskauppojen omistama SOK-yhtymä.

Lisäksi haastamme kaikki asiakasomistajat mukaan lahjoittamaan yksittäisinä asiakasomistajana haluamansa tukisumman. Tavoitteena on saada kasaan toinen miljoona.

Löytyykö lähipiiristäsi kokemuksia Lastenklinikalta tai Lastenlinnasta, tai oletko itse ollut kerran pieni potilas? Klikkaa kuvaa ja kerro muistosi meille!

Ympäri Suomen kerättävistä tarinoista syntyy 2 miljoonaa tarinaa -sivusto, jossa jokainen suomalainen voi tutustua lastensairaalan arkeen kaikista pienimpien näkökulmasta.

Uusi Lastensairaala

Yhteistyössä: S-ryhmä, HOK-Elanto ja Uusi Lastensairaala -hankkeen tukiyhdistys