HOK-Elanto on mukana tukemassa suomalaista lastensuojelutyötä

Yli 50 vuotta merkittävänä suomalaisten lasten tukijana toiminut Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen ja lahjoittaakseen vuosittain varoja lastensuojelutyölle.

Lasten Päivän Säätiön toimintaa tukevat S-ryhmä ja HOK-Elanto myymällä Linnanmäen rannekkeita S-Etukortilla erikoishintaan Prismoissa ja useimmissa Sokoksissa, pääkaupunkiseudulla Helsingin keskustan Sokoksessa. Huvipuiston alueella on S-Etukortti kohtauspaikka ja 11 lasten maksutonta laitetta, liityntäliikennebussi sekä Tombola-pelit ovat Linnanmäellä vihreän kortin tunnuksin. Lisäksi HOK-Elanto järjestää vuosittain, jo vuodesta 1999 alkaen, Linnanmäellä koko henkilökunnalle ja heidän perheilleen suunnatun virkistyspäivän.

Vuonna 2014 Linnanmäen tuotoista lahjoitettiin ennätykselliset 3,9 miljoonaa euroa ja tämän vuoden tavoitteena on nostaa lahjoitussummaa entisestään 4,1 miljoonaan euroon. Summa lahjoitetaan vuosittain joulukuussa lyhentämättömänä suoraan Lasten päivän Säätiön kuudelle perustajajärjestölle, jotka ovat Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto ry, Lastensuojelun Keskusliitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Parasta Lapsille ry ja Pelastakaa Lapset ry.

Lasten Päivän Säätiö

Yhteistyössä: S-ryhmä, HOK-Elanto ja Lasten Päivän Säätiö