Mikä on keräilykampanja?

HOK-Elanto täyttää 110 vuotta lokakuussa 2015. Sen kunniaksi aktiivisille omistajille on tarjolla hyviä kuponkietuja. Nimittäin HOK-Elannon asiakasomistajat, joilla on käytössään S-mobiili, saavat kupongin tehtyään yli 10 euron kertaostoksen S-Etukortilla viidessä eri HOK-Elannon toimipaikassa. Kuponkeja voi kerätä 1.8.–31.10.2015 ja edut vaihtuvat aina kuun vaihtuessa.

 

Miten kuponkeja kerätään?

1

Jos sinulla ei vielä ole S-mobiilia, lataa sovellus maksutta osoitteesta s-mobiili.fi. Löydät sovelluksen myös sovelluskaupastasi (Windows Phone Store, App Store tai Android Market) hakusanalla S-mobiili.

2

Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiskertaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi. Kirjautumalla S-Pankin verkkopankkitunnuksilla saat koko palvelun käyttöösi. Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen käyttäjätunnuksen, salasanan ja tunnuslukulistan. Jatkossa voit kirjautua pankkiin pelkällä salasanalla. S-Pankin verkkopankkitunnukset saat kätevästi Prismojen tai Sokosten asiakaspalvelupisteistä.

Kirjautumalla muun pankin tunnuksilla, saat käyttöösi kaupan palvelun (mm. Bonus, henkilökohtaiset edut ja takuukuitit). Jatkossa voit käyttää sovellusta ilman erillistä kirjautumista.

 
3

Nyt sinulla on ässä taskussasi ja voit aloittaa 110-juhlavuotiskampanjan kuponkien keräämisen!

4

Kun olet tehnyt ostoksia, yli 10 euroa/kertaostos, viidestä eri HOK-Elannon toimipaikasta, saat kupongin automaattisesti S-mobiiliin. Sinun on mahdollista saada kupongeista push-viestejä, joten kannattaa tarkistaa, että push note -toiminto on päällä.

Saat kupongit 2–3 päivää viimeisimmästä kuponkiin oikeuttavasta ostoksesta.

 
5

Kuukauden vaihtuessa etukuponkeja kerryttävien ostojen saldo nollautuu. Edellisen kuukauden ostot eivät siirry seuraavalle kuukaudelle. Jos esimerkiksi olet ostanut yli 10 eurolla viidessä eri toimipaikassa elokuussa, olet ansainnut yhden etukupongin. Jos tämän jälkeen asioit elokuussa vielä esim. kolme kertaa ja kuukausi vaihtuu, eivät nämä kolme ostokertaa siirry syyskuun puolelle, vaan uuden kuukauden vaihtuessa aloitetaan keräily nollatilanteesta.

6

Yhden kuukauden aikana ostot samassa toimipaikassa kertyvät samanaikaisesti useampaan kuponkiin.

Kuponkikeräilyn säännöt:

Voit osallistua 110-juhlavuotiskuponkien keräilykampanjaan 1.8.–31.10.2015 kaikissa HOK-Elannon toimipaikoissa, mutta vain S-mobiili-sovelluksen kautta. Tehtyäsi yli 10 euron kertaostoksen viidessä eri toimipaikassa saat kuponkiedun S-mobiiliisi. Osto rekisteröityy, kun käytät S-Etukorttia. Kampanjaan voivat osallistua HOK-Elannon asiakasomistajatalouksien asiakkaat. Kuluvan kuukauden kupongit ovat keräiltävissä kuukauden loppuun saakka ja käytettävissä seuraavan kuukauden puoliväliin saakka. Esimerkiksi elokuun kuponkeja voit keräillä 1.–30.8. ja kupongit ovat S-mobiilissa käytettävissä 15.9. saakka.

Kuponkien kertyminen alkaa aina alusta kuukauden vaihtuessa. Edellisen kuukauden ostot eivät siis siirry seuraavalle kuukaudelle. Esimerkiksi jos elokuussa on kerännyt 3 kuponkia ja asioi saman kuun aikana vielä kolmessa eri toimipaikassa, eivät nämä ostot kerrytä syyskuun kuponkeja. Yhden kuukauden aikana ostot samassa toimipaikassa kertyvät samanaikaisesti useampaan kuponkiin. Kuponkeja saa vain HOK-Elannon toimipaikoista, ei kaikista S-ryhmän toimipaikoista HOK-Elannon alueella.