4.4.2019

Suomen luotetuin hotelliketju palkitsee Suomen luotetuimmat pelaajat

Sokos Hotels luottaa Leijoniin.

  • Suomen naisten jääkiekon MM

    Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Suomen luotetuin hotelliketju Sokos Hotels palkitsee 4.4. alkavissa naisten jääkiekon MM-kilpailuissa Suomen jokaisen ottelun luotetuimman leijonan. Palkitseminen jatkuu toukokuussa Slovakiassa järjestettävässä miesten jääkiekon MM-turnauksessa. Turnausten aikana rakentuu kokonainen luotetuimpien pelaajien ketju.

Ensimmäisen pelin luotetuimman pelaajan valitsee joukkueen päävalmentaja. Seuraavat valitsee edellisen ottelun luotetuimmaksi valittu pelaaja. "Kyky luottaa pelikumppaniin on tärkeää niin hotellibisneksessä kuin jääkiekossa. Haluamme palkita luotetuimmat suomalaispelaajat hotellilahjakortilla", kertoo Sokos Hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie.

Sokos Hotels on Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani ja majoittaja. Hotelliketju on tarjonnut kiekkoilijoille niin kotimaassa kuin harjoitusotteluiden yhteydessä rauhalliset yöunet ja urheilijoiden elämään sopivaa, monipuolista ravintoa.

Suomen luotetuin jo kahdeksannen kerran

Suomalaiset nimesivät Sokos Hotellit maan luotetuimmaksi hotelliketjuksi 2019 – jo kahdeksannen kerran peräkkäin. Luotetuin Merkki -tutkimus on Reader´s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tekemä kuluttajatutkimus, jolla selvitetään eri alojen kuluttajabrändien luotettavuutta.

Vastaajat kokivat Sokos Hotellit asiakasta hyvin ymmärtävänä hotelliketjuna. Luotetuin merkki -tutkimuksessa puolet liki kuudesta sadasta vastaajasta asetti luotettavimman hotelliketjun ykkösnimeksi Sokos Hotellit.

"Luotetuin merkki -tutkimus osoitti, että asiakastyytyväisyys on osaltamme selkeässä nousussa", sanoo markkinointijohtaja Outi Vitie SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta ilahtuneena. "Samaa todentaa myös viime vuoden asiakastyytyväisyys-tutkimuksen tulos, joka oli koko olemassaoloaikamme paras."

"Se, että menestymme juuri asiakasta ymmärtävänä hotellialan toimijana, kertoo, että olemme onnistuneet missiomme mukaisesti onnellistamaan asiakkaitamme."

Yksi lukuisia suomalaisia onnellistava asia on menestyminen jääkiekossa. Sokos Hotellit ovat mukana kevään jääkiekon MM-kisoissa palkitsemalla kunkin ottelun luotettavimmat suomalaispelaajat hotellilahjakortilla.

Lisätietoja:

Outi Vitie, markkinointijohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 050 66 287, s-posti outi.vitie@sok.fi

Sokos Hotels on 49 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Kaikilla Suomen ja Viron hotelleilla on Green Key -tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä.

www.sokoshotels.fi

Jääkiekon MM-kisat 2019
Naisten MM-kisat 4.–14.4. Espoossa
Miesten MM-kisat 10.–26.5. Slovakian Bratislavassa ja Kosicessa

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels