Ravintola Papa Albert

Albertinkatu 30, 00120 Helsinki Puhelin +358 20 1234 638 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) Faksi +358 20 1234 639

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN
11:00 – 14:00 ja 17:30 – 21:30

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Persoona kuten sinäkin

  • Papa Albert Sali
  • Papa Albertin pizza
  • Papa Albertin lounge
  • Papa Albert Burger
  • Papa Albertin olohuone
  • Papa Albert Maissikananrinta ja risottoa
  • Papa Albertin herkullinen pizza

Punavuoren ytimessä, ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listallamme on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Tervetuloa nauttimaan suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta.

Hyvän ruoan ja rennon tunnelman lisäksi Papa Albert Jazz Club viihdyttää asiakkaita joka toinen perjantai klo 20 alkaen. Tapahtumaan vapaa sisäänpääsy!

Aamiainen

Albertissa on tarjolla monipuolinen buffet-aamiainen viikon jokaisena päivänä hintaan 15 €/hlö, punaisella tai mustalla S-Cardilla 12€. Aamiainen on tarjolla seuraavasti: maanantai-perjantai 6.30-9.30, lauantaina ja sunnuntaina 8-11.

Lounas

Arkisin kello 11:00 - 14:00 tarjoilemme maittavan ja kattavan kotiruokabuffetin johon kuuluu valtava salaattipöytämme sekä päivittäin vaihtuvat liha- ja kasvisruuat ja päivän keitto. Seisovan pöydän hinta on 10,80 € ja erilaisia lounasseteleitä voi käyttää. Kesäisin ruokailla voi myös terassillamme!

Kokoustilat

Albertissa on kaksi kabinettia, Rööperi ja Punavuori. Kabinetit soveltuvat monenlaisiin, maksimissaan 16 henkilön, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Rööperi edustaa rentoa, viihtyisää ja hauskaa paikallista tunnelmaa ja Punavuori tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi elämysillallisille.

Kokouksia varten olemme luoneet omat kokouspakettimme ja ainahan on mahdollista räätälöidä juuri Sinun näköisesi tarjoilu kokoustiloihin.

Tilaussauna

Albertin sauna tarjoaa kuumaa kyytiä kaikkina vuodenaikoina. Lauteilta löytyy reilusti tilaa, ja ruoka- ja juomatarjoilu onnistuu myös samoihin tiloihin.

 

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Tilaussauna
 
Punavuori
 
Rööperi