Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki Puhelin +358 20 1234 707 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) Faksi +358 20 1234 708

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat.

Seaside Hotel on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään; meiltä löytyvät stadilaisia makuja tarjoileva kortteliravintola Bistro Gimis terasseineen, kaupunkilaispiha ja meren läheisyys. Aulan viihtyisä yhteisöpöytä kerää kaveriporukat kokoon rennon illanvieton merkeissä ja herkullinen RO-RO baarin lounas ja snack-lista tarjoaa paikallisia herkkuja. Lemmikit ovat tervetulleita Seasideen. Lemmikkihuoneita on tarjolla pyydettäessä lisämaksua vastaan.

Täysin uudistetussa hotellissa on 349 huonetta ja sviittiä, joissa voit nauttia urbaanista designista ja Blu Dreams -unikokemuksesta. Uniikit Double King -huoneet, ovat ensimmäisiä laatuaan Suomessa. Nämä tilavat huoneet kaksi metriä leveine sänkyineen sopivat erinomaisesti lapsiperheille ja ystävä seurueille. Kaikki tapahtumatilamme ovat täysin uudistettu ja käytössäsi on viisitoista Stadin aistiystävällistä ja luovinta kokoustilaa. Uusin teknologia ja tilojen monimuotoisuus luovat puitteet monenlaisille tapahtumille, jopa 400 henkilölle.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut