Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki Puhelin +358 20 1234 701 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) Faksi +358 20 1234 702

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki on elämää sykkivä tapahtumatalo. Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kaikkien palveluiden keskellä ja erinomaisten yhteyksien ulottuvilla. Helsingin linja-autoasema ja metroasema ovat kadun toisella puolella ja rautatieasemallekin on matkaa vain noin 500 metriä.

Katso hotellin esittelyvideo tästä

Radisson Blu Royalin 262 tasokasta huonetta edustavat modernia skandinaavista tyyliä parhaimmillaan. Rentoudu päivän jälkeen huoneessasi omassa kylpyammeessa tai Yrjö Kukkapuron suunnittelemassa design-keinutuolissa. Hotellimme yhteydestä löytyvä kuntosali tarjoaa monipuoliset puitteet treenaamiseen ja hotellin läheisyydestä aukeavat upeat reitit lenkkeilyyn sekä pyöräilyyn. Asiakassaunamme ovat vapaasti hotellivieraiden käytettävissä aamuin illoin.

Hotellin ravintolapalvelut ovat monipuoliset. Kaupungin parhaat pihvit ja Martinit nautit Grill it! ravintolassa & baarissa ja aulassa sijaitseva Coffee bar palvelee asiakkaitamme 24/7. Kesällä hotellin aurinkoisella etupihalla toimii Grill it! Terrace – satapaikkainen nautiskelukeidas sohvaryhmineen ja riippukeinuineen.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut