Prisma Tripla

Firdonkatu 2b, 00520 Helsinki Puhelin 010 76 57000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Prisma Tripla 24 h
 
Pasilan Prisma Tripla tarjoaa monipuoliset valikoimat kahdessa kerroksessa kaikille kaupunkilaisille, kellon ympäri joka päivä. Ensimmäisessä kerroksessa on todellinen ruoan runsaudensarvi – päivittäistavaraosasto, josta saat kaiken arkeen ja juhlaan. 
 
Toiveiden ruokakauppa tarjoaa esimerkiksi Herkun parhaita tuotteita ja Beijing 8:n suosittuja dumplingeja. Herkkusuut pääsevät nautiskelemaan paikan päällä käsin valmistettuja susheja tai aidossa pizzauunissa paistuvaa roomalaispizzaa. Salaattibaari puolestaan tarjoaa raikkaita salaattiannoksia toiveittesi täytteillä. Kokoa annos mukaasi töihin lounaalle tai kotimatkalle. Saat ennen kaikkea monipuolisesti hyvää ruokaa mm. palvelutorilta huikean valikoiman sesongin kalasaalista.
 
Kahvilassamme voit nauttia kahvin kesken kauppareissun tai napata mukaasi kupin kuumaa sekä suolaiset ja makeat leivonnaiset. Suurempaan nälkään auttavat paikan päällä täytetyt ruokaisat patongit. Myymäläleipomostamme saat rapsakan rouheita leipiä, oman myllyn jauhoista leivottuna, lähileipomolta toimitettuna. 
 
Toisesta kerroksesta löytyy monipuolinen valikoima muodin, sportin ja viihde-elektroniikan tuotteita, viihdettä, pelejä, leluja sekä kodinkoneita ja valaisimia. 
 
Ja silloin, kun aikaa ei riitä kauppareissuun, tilaat ostokset kätevästi verkosta. Voit valita noutopisteen tai kotiinkuljetuksen Helsingin kantakaupungin alueelle. Noutopiste sijaitsee parkkihallissa P1 tasolla. Verkkokaupasta saat tilattua myös laajan valikoiman käyttötavaratuotteita. 
 
Asioiminen Prisma Triplassa on sujuvaa, sillä myymälässä palvelee 10 pikakassaa. Infopisteellä hoidat HSL:n matkakorttien lataukset, Veikkauksen pelit, Tax Free -palvelut sekä postimerkit. S-Pankkipisteessä hoituvat taas tiliasiointi, kortit kuin asiakasomistaja-asiatkin. 
Prisman infopiste on avoinna ma–su 9–21.
Prisma Ruokatori avoinna ma–su klo 8–21.
 
Käyntiosoite Prisma Triplaan: Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki
 
Sushi Dailyn isojen sushi-lajitelmien, plattereiden, tilaukset
numerosta: 010 76 57031 
 
Ruoan verkkokauppa
 
Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi kotiovelle tai noudettavaksi noutopisteeltä. Noutopisteen löydät parkkihallista. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. 
 
Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa, myös yöllä. Tilaaminen onnistuu jopa samana päivänä, arkisin klo 14 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 saakka.
 
Kotiinkuljetuksen tarkat toimitusajat sekä toimitusalueen löydät osoitteesta prisma.fi/kauppakassi
 
Käyttämällä Prisma Kauppakassia ohitat jonot ja säästät aikaa. Prisma Kauppakassi toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi
 
Tervetuloa ostoksille! 
 
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Veikkaus
Veikkaus
 
Tax free
S-Pankki
S-Pankki
Asiointipiste
Asiointipiste
 
Prisma Kauppakassi noutopiste
 
HSL:n matkakorttien lataus