Prisma Malmi

Malmin Kauppatie 18, 00700 Helsinki Puhelin 010 76 67400 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 06:00 – 24:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Hyvä asiakkaamme, 
Haluamme rauhoittaa klo 7–8 riskiryhmien asiointiin. Pyydämme asiakkaita, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, välttämään asiointia tuona aikana. 
Asioidessasi meillä, muistathan huolehtia käsihygieniasta.
Suojaa suusi aina, kun yskit tai aivastat.
Pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
Kiitos huomaavaisuudesta.
 

Prisma Malmi

Malmin Prismassa asiointi käy nopeasti ja vaivatta. Tilat ovat kahdessa kerroksessa, ja elintarvikkeet on sijoitettu näppärästi ensimmäiseen kerrokseen. Toisesta kerroksesta löytyvät pukeutumisen, urheilun, kodin ja viihteen tuotteet. Remontointiin on tarjolla joka kodin tarpeellinen tuotevalikoima. Puutarhaan ja pihalle puolestaan löytyy tuotteita vuodenajan mukaan grilleistä kalusteisiin. Viherinnostuksen iskettyä Malmin Prismasta voi hakea haluamansa aina kukkasipuleista siemeniin ja multaan asti. Valikoima on hioutunut vuosien myötä paikallista kysyntää vastaavaksi, onhan Malmin Prisma palvellut asiakkaita jatkuvasti uusiutuen jo vuodesta 1987 lähtien.

Malmin Prisma sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Helsingissä, joten paikan päälle pääsee ilman autoa kauempaakin. Ja jos etsittyä tuotetta ei löydy myymälästä, kannattaa tilanne tarkistaa Prisman verkkokaupasta, paketti toimitetaan Malmintorin toisessa kerroksessa olevaan pakettiautomaattiin.

Prisma Malmista saa kaiken muun hyvän lisäksi myös Fazerin leipomon uunituoreet leivät ja pullat. Leipurit tulevat töihin jo aamuyöllä, jotta asiakkaille on tarjolla paikan päällä jauhoista asti leivottua tuoretta leipää. Apetit Kalatorin palvelutiskiltä löytyvät herkulliset kalat, lihat sekä valmisruoat jokaiseen makuun. 


Prisman ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa infopisteessä hoitaa monta asiaa samalla kertaa. Infon palveluihin kuuluvat muun muassa Veikkaus, Toto, HSL-matkakortin lataus, Tax free ja reklamaatiot.
Infon yhteydessä oleva S-Pankki palvelee asiakkaita ma–pe klo 8–20, la 9–18. Heinäkuussa S-Pankki on lauantaisin suljettu.

Malmintorin liikekeskuksessa, Prisman alakerrassa sijaitsevassa pysäköintihallissa on 3 tunnin ilmainen pysäköinti.

Tervetuloa asioimaan reiluun, kotoisan paikalliseen Prismaan!

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
Otto-automaatti
Otto-automaatti
 
Käteistä kassalta
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte