Prisma Kerava

Kauppakaari 2, 04200 Kerava Puhelin 010 76 67600 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Keravan Prisma-keskus 
 
Prisma avoinna 24 h 
 
Pysyvästi halvat hinnat. Pitkät aukioloajat ja valtavat valikoimat. 
Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat.
 
Vältä ruuhkat ja viimehetken kiire ja tee ostoksia silloin kun sinulle sopii. Prisma Kerava palvelee kellon ympäri, 24 h joka päivä. 
 
Uudistuneesta Keravan Prisma-keskuksesta löydät saman katon alta sekä Prisman laajan päivittäis- ja käyttötavaravalikoiman, että kattavan pienliikkeiden kirjon. Hyvin varustellulta päivittäistavaraosastolta löytyy Fazer Leipomo, joka leipoo päivittäin – myös sunnuntaisin, tuoretta leipää. Palvelutoriltamme löydät tarpeeseesi sopivat kala- lihatuotteet, leikkeleet sekä valmiit noutoateriat.
 
Käyttötavaraosastoiltamme löytyy pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteet taloutesi tarpeisiin. Viihde-elektroniikan, kodin pienkoneiden ja isojen kodinkoneiden (liedet, jääkaapit, pakastimet ja pesukoneet) valikoimamme on Keravan laajin. Suurimman osan valikoimasta saa heti toimituksena mukaan tai asennettuna vanhan koneen poisviennillä. Tervetuloa ostoksille.
Prisman infopiste on avoinna ma–su 7–23. 
 

Ruoan verkkokauppa

Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi kotiovelle tai noudettavaksi noutopisteeltä. Noutopisteen löydät parkkihallista -2 kerroksesta. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima sekä iso osa käyttötavaroista. 

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa, myös yöllä. Tilaaminen onnistuu jopa samana päivänä, arkisin klo 14 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 saakka.

Kotiinkuljetuksen tarkat toimitusajat sekä toimitusalueen löydät osoitteesta prisma.fi/kauppakassi. Keravan alueen kuljetustilaukset kerätään Prisma Järvenpäästä.

Käyttämällä Prisma Kauppakassia ohitat jonot ja säästät aikaa. Prisma Kauppakassi toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi.

Tervetuloa ostoksille! 
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Rosso Express
Rosso Express
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
Silmäasema
Silmäasema
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
SmartPost
SmartPost
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti