Prisma Kaari Kannelmäki

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki Puhelin 010 76 68000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Prisma Kaari Kannelmäki 

Avoinna 24 h

Prisma Kaari on HOK-Elannon suurin Prisma ja tarjoaa laajimmat valikoimat kaikilla tuotealueilla.Palvelutori ja hedelmä- ja vihannesosasto ovat myymälämme sydän ja ovat aina täynnä ajankohtaisia ja tuoreita herkkuja jokaisen makuun. Lisäksi ruokaosastoltamme löytyy esim. Fazer Leipomo, jossa päivittäin leivotaan Fazerin myllyn kotimaisista jauhoista leivät käsin. Deli Kahvibaarissa voit syödä aamiaisbuffetin tai keittolounaan, lisäksi löydät sieltä myös runsaasti muuta herkullista tarjontaa.

Prisma Kaari Kannelmäestä voit myös tilata herkut juhliisi. Tiesitkö, että kaikissa HOK-Elannon alueen Prismoissa sinulla on mahdollisuus tilata kakkuja Prisman omasta kakkujen tilausvalikoimasta, jossa on eri valmistajien herkullisia vaihtoehtoja juhlaan kuin arkeenkin. Lisätietoja koko tilausvalikoimastamme saat kysymällä henkilökunnaltamme.
Käyttötavaraosastoiltamme löydät jatkuvasti ajankohtaiset kauteen ajoittuvat tuotteet. Valikoimista löytyvät kaikki tuotteet kevääseen, myös kesävalikoimat löytyvät jo esillepanoistamme. Kaaresta löydät parhaat valikoimat näihinkin.

Vältä ruuhkat ja viimehetken kiire ja tee ostoksia silloin kun sinulle sopii. Prisma Kaari palvelee kellon ympäri, 24 h joka päivä. Prisman infopiste on avoinna ma–su 7–23. 

Ekopisteemme sijaitsee ABC:n pysäköintialueella.Kauppakeskus Kaari

Kauppakeskus Kaaresta löydät uudistuneen Prisman lisäksi noin 80 muuta liikettä sekä paljon palveluja. Nyt voit piipahtaa kauppareissullasi vaikkapa kuntosalilla, kampaajalla tai lääkärillä. Nälän ja janon sammuttamiseen tarjolla on kokonainen kylällinen ravintoloita.

Kaarra paikan päälle tutkimaan uutuuttaan hohtavan kauppakeskuksen tarjontaa. Liikkeisiin ja palveluihin voit tutustua etukäteen Kauppakeskus Kaaren omilla sivulla.Prisma Kauppakassi

Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi kotiovelle tai noudettavaksi Prisma Kauppakassin noutopisteiltä: Prisma Kaari Kannelmäestä, ABC Mannerheimintien ja ABC Sörnäistenrantatien noutopisteistä. Valikoimissa on koko Prisma Kaaren päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Noutaminen Prisma Kaari Kannelmäestä käy nopeasti käyttämällä Drive-In-noutokaistaa. Aja autosi Drive-In-halliin ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa Prisman aukioloaikojen mukaan. Tilaaminen onnistuu jopa samana päivänä, arkisin klo 12 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 saakka.

Kotiinkuljetuksen tarkat toimitusajat sekä kotiinkuljetuksen toimitusalueen löydät osoitteesta prisma.fi/kauppakassi.

Käyttämällä Prisma Kauppakassia ohitat jonot ja säästät aikaa. Prisma Kauppakassi toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi.

Siirry tilaamaan tästä!

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Ekopiste - Kartonkipakkaukset
Ekopiste - Kartonkipakkaukset
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
Otto-automaatti
Otto-automaatti
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
Ekopiste - Metalli
Ekopiste - Metalli
Ekopiste - Lasipakkaukset
Ekopiste - Lasipakkaukset