Prisma Itäkeskus

Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki Puhelin 010 76 68850 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 23:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Rosso Express
Rosso Express
Presso
Presso
 
Käteistä kassalta
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti

Prisma Itäkeskus

Pysyvästi halvat hinnat. Pitkät aukioloajat ja valtavat valikoimat.
Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Saat kaiken yhdellä ostokerralla.

Prisma Itäkeskus sijaitsee Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Puotilan metroasema on vieressä ja lähellä on useita lähi- ja kaukoliikenteen bussipysäkkejä. Omalla autolla liikkuville Prisman kellarikerrokset tarjoavat n. 650 parkkipaikkaa. Prismasta löytyy runsas päivittäistavaraosasto ja laaja käyttötavaratarjonta.

Katutasossa on Prisman päivittäistavaraosasto sekä kukat, kirjat, paperitarvikkeet ja lelut sekä kodin tuotteet. Prisman info ja S-Pankki löytyvät samasta kerroksesta. Katutasosta löytyvät myös Presso, Rosso Express, Emotion ja Alko sekä pullonpalautus.
Pukeutumisen, sportin, viihteen, kodintekniikan ja rakentamisen ja remontoimisen tuotteet sekä valaisimet löytyvät Prisman 2. kerroksesta.

Prisma Itäkeskuksessa on myös Fazer Leipomo, jonka herkullisten leipien ja leivonnaisten tuoksusta voi nauttia alakerran päivittäistavaraosastolla. Fazerin leipurit leipovat täydellä vauhdilla aamusta iltaan maanantaista sunnuntaihin tuoretta, lämmintä leipää ja pullaa. Chef Wotkin`s palvelutiskissä on runsas tarjonta lihaa, kalaa, valmisruokaa ja jalosteita. Riitan Herkun juustotiskistä löytyy herkullinen valikoima erikoisjuustoja.