Prisma Itäkeskus

Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki Puhelin 010 76 68850 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Prisma Itäkeskus
Nyt avoinna 24 h

Pysyvästi halvat hinnat. Avoinna 24 h ja valtavat valikoimat.
Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Saat kaiken yhdellä ostokerralla.
 
Vältä ruuhkat ja viimehetken kiire ja tee ostoksia silloin kun sinulle sopii. Prisma Itäkeskus palvelee kellon ympäri, 24 h joka päivä. 
 
Prisma Itäkeskus sijaitsee Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Puotilan metroasema on vieressä ja lähellä on useita lähi- ja kaukoliikenteen bussipysäkkejä. Omalla autolla liikkuville Prisman kellarikerrokset tarjoavat n. 650 parkkipaikkaa. Prismasta löytyy runsas päivittäistavaraosasto ja laaja käyttötavaratarjonta.
 
Prisman ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat päivittäistavaraosasto sekä kukat, kirjat, paperitarvikkeet ja lelut sekä kodin tuotteet. Samasta kerroksesta löytyvät myös Prisman info, Presso, Rosso Express, Emotion, Alko ja pullonpalautus. Pukeutumisen, sportin, viihteen, kodintekniikan ja rakentamisen ja remontoimisen tuotteet sekä valaisimet löytyvät Prisman 2. kerroksesta. Siellä sijaitsee myös Omistajapalvelu, jossa voit hoitaa jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen ja S-pankkiin liittyviä asioita. 
 
Prisma Itäkeskuksessa on myös Fazer Leipomo, jonka herkullisten leipien ja leivonnaisten tuoksusta voi nauttia alakerran päivittäistavaraosastolla. Fazerin leipurit leipovat täydellä vauhdilla aamusta iltaan maanantaista sunnuntaihin tuoretta, lämmintä leipää ja pullaa. Chef Wotkin`s palvelutiskissä on runsas tarjonta lihaa, kalaa, valmisruokaa ja jalosteita. Riitan Herkun juustotiskistä löytyy herkullinen valikoima erikoisjuustoja.
 
Prisma Kauppakassi
 

Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi noudettavaksi Prisma Kauppakassin noutopisteeltä. Noutopisteen löydät parkkihallista. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa, myös yöllä. Tilaaminen onnistuu jopa samana päivänä, arkisin klo 14 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 saakka.

Käyttämällä Prisma Kauppakassia ohitat jonot ja säästät aikaa. Prisma Kauppakassi toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi.

 
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Rosso Express
Rosso Express
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
Presso
Presso
 
Käteistä kassalta
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti