Prisma Hyvinkää

Torikatu 9, 05800 Hyvinkää Puhelin 010 76 68500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 06:00 – 24:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Hyvä asiakkaamme, 
Haluamme rauhoittaa klo 6–8 riskiryhmien asiointiin. Pyydämme asiakkaita, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, välttämään asiointia tuona aikana. 
Asioidessasi meillä, muistathan huolehtia käsihygieniasta.
Suojaa suusi aina, kun yskit tai aivastat.
Pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
Kiitos huomaavaisuudesta.
 

Prisma Hyvinkää

Pysyvästi halvat hinnat. Pitkät aukioloajat ja valtavat valikoimat. Prismassa ihaninta on ostamisen helppous ja edullisuus. Valikoimistamme löydät kaiken: sekä päivittäistavarat että käyttötavarat. Saat kaiken yhdellä ostokerralla aina klo 24 asti. 

Prisma Hyvinkää tarjoaa kaupungin laajimman päivittäistavaravalikoiman avarissa 11.000 m2:n tiloissa. Ison päivittäistavarapuolen lisäksi Prismasta löytyy kattava valikoima käyttötavaraa pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteissa. Myös viihde- ja kodintekniikan sekä rakentamisen ja remontoinnin osalta tarjoamme laajan valikoiman. Prisman infossa pelaat Veikkauksen pelit, sekä hoidat päivittäiset pankkiasioinnit S-Pankin pisteessä.
 
Lähes 4.000 m2:n laajuisella päivittäistavarapuolella on panostettu voimakkaasti valikoimaan ja palveluun. Palvelutiskiltä löydät päivittäin vaihtuvan runsaan valikoiman. Riitan Herkun juustopalvelu, Fazer Leipomo ja Pajuniemen leikkeletiski tarjoavat myös runsaat vaihtoehdot niin arkeen, kuin juhlaan.
 
Sujuvan asioinnin takaa lähes 1000 parkkipaikkaa, kattava määrä pyörätelineitä sekä helppo saavutettavuus aivan Hyvinkään ydinkeskustassa Kauppakeskus Willassa. Kattava ja laaja ekopisteemme sijaitsee parkkihallissa, asioinnin yhteydessä on helppo jättää kierrätykseen esim. paristot, lamput, lehdet yms. Prisman yhteydessä palvelee myös laajoilla aukioloajoilla asiakkaitamme Willan Apteekki.

Prisman infopiste on avoinna ma–su 7–23. 

Ruoan verkkokauppa, kotiinkuljetus ja noutopiste

Prisma Kauppakassi valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa, josta voit tilata ostoksesi noudettavaksi Prisma noutopisteeltä tai suoraan kotiovellesi. Noutopisteen löydät parkkihallista ekopisteen vierestä. Valikoimissa on koko Prisma päivittäistavaravalikoima (pl. tupakkatuotteet sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. Voit tilata ruokien lisäksi esimerkiksi kaikki kodin tuotteet samalla kertaa.

Tarkat toimitusajat sekä kotiinkuljetuksen toimitusalueen löydät prisma.fi/kauppakassi osoitteesta.

Noutaminen käy erittäin nopeasti. Aja autosi noutopisteen eteen ja ostosreissu vie vain muutaman minuutin. Noutopalvelu on auki seitsemänä päivänä viikossa. Tilaaminen onnistuu jopa samana päivänä, arkisin klo 14 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 saakka.

Käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Palvelu toimii osana Foodie-palvelua osoitteessa prisma.fi/kauppakassi.

 
Tervetuloa edullisille ostoksille!

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
 
Fazer Leipomo
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla
S-Etukorttipääte
S-Etukorttipääte
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti