Usein kysyttyä - Lahjakortit

Mistä voin ostaa lahjakortteja?
S-ryhmän yleisiä lahjakortteja voi ostaa S-Lahjakorttikaupan lisäksi mm. Prismojen ja Sokosten infopisteistä sekä suurimmista S-marketeista. Lue lisää lahjakorteista: www.s-lahjakortti.fi
Mistä voin ostaa laskevasaldoisia lahjakortteja?
Laskevasaldoisia lahjakortteja myyvät useat S-ryhmän toimipaikat ja ne käyvät maksuvälineinä kyseisissä toimipaikoissa. Laskevasaldoisiin lahjakortteihin voi ladata haluamansa summan 10-150 euron väliltä. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta viimeisestä käyttökerrasta. Lue lisää: s-lahjakortti.fi
Missä lahjakortit käyvät?
S-ryhmän yleisellä lahjakortilla voi maksaa kaikissa kotimaisissa S-ryhmän toimipaikoissa. Näihin kuuluvat mm. Sokokset, Emotionit, Prismat, S-marketit, Alepat, Salet, Agrimarketit, Kodin Terrat ja ABC-liikennemyymälät sekä S-ryhmän ravintolat, hotellit ja autoliikkeet Lahjakortit eivät käy Bonusyhteistyökumppanien eivätkä Etupartnerien toimipaikoissa.
Kuinka kauan lahjakortit ovat voimassa?
Laskevasaldoiset lahjakortit ovat voimassa 24 kuukautta. Kiinteäsaldoiset lahjakortit ovat poistuneet käytöstä 31.12.2014. Kiinteäsaldoisen lahjakortin tunnistaa siitä, että lahjakortin arvo (10, 15, 20, 30 ja 50 €) lukee kortin päällä. Lue lisää lahjakorteista S-Pankin sivuilta.
Saako lahjakorteista vaihtorahaa?
Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi eikä niistä anneta vaihtorahaa. Kiinteäsaldoinen lahjakortti on käytettävä kerralla. Laskevasaldoisella lahjakortilla voi maksaa osissa ja se on voimassa aina 24 kuukautta edellisestä käyttökerrasta.
Saako lahjakortin ostaja Bonusta?
Lahjakortin ostajalle ei makseta Bonusta.
Saako lahjakortin käyttäjä Bonusta?
Lahjakortin käyttäjälle kertyy tuotteen tai palvelun maksamisesta Bonusta, mikäli käyttäjä on S-ryhmän asiakasomistaja.