Huomioitavaa Bonuksesta

Bonus kertyy HOK-Elannon yksityishenkilöjäsenille heidän taloutensa yksityisostoista. Yrityskortilla maksettaessa tai yrityksille tehdyistä ostoista ei siis myönnetä Bonusta.

Bonusta ei kerry välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä, pääsylipuista tai matkakorttien latauksista.

Tupakkatuotteista, tupakanvastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, yli 1,2 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävistä juomista sekä yli 2,8 tilavuusprosenttia etyylialkoholia sisältävistä elintarvikkeista kuten makeisista, jäätelöistä ja säilykkeistä ei myönnetä Bonusta.

Pullopanttien osuus kirjataan bonusostoksi juomapakkauksien oston yhteydessä, jolloin pullopantti maksetaan. Bonus kertyy ostojen loppusummasta, joten palautetut pullopantit vähentävät ostoksista kertyvää Bonusta.

S-ryhmän lahjakorttien ostosta ei saa Bonusta, koska etu myönnetään lahjakortin käyttäjälle. Tällöin lahjakorttia maksuvälineenä käyttävällä henkilöllä tulee olla S-Etukortti.

Bonusta ei kerry tax free ostoista.

Yhteistyökumppaneiden myöntämässä Bonuksessa ja sen maksuaikataulussa on poikkeuksia. Lisätietoja löydät partnereiden sivuilta.

Mahdolliset bonusostoja koskevat selvityspyynnöt tulee esittää vuoden sisällä ostotapahtumasta.