Hyödyt

S-Etukortti on merkki omistajuudesta ja avain S-ryhmän asiakasomistajaetuihin. Näitä etuja voivat hyödyntää kaikki asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt.

Lue myös Yhteishyvästä miksi kannattaa valita osuuskaupan jäsenyys.

Bonus, maksutapaetu ja osuusmaksun korko
Bonus eli ostohyvitys on S-ryhmän osuuskauppojen tarjoama pysyvä etu asiakasomistajille. Bonusta voit saada ostoistasi jopa 5 %. Kun maksat S-Etukortilla S-ryhmän toimipaikassa, saat 0,5 % maksutapaetua (Bonuksen lisäksi). Osuusmaksulle maksettavasta korosta päätetään vuosittain. Bonus, maksutapaetu ja osuusmaksun korko maksetaan etujen maksutilille S-Pankkiin.
S-Pankin maksuttomat peruspankkipalvelut
S-Pankki tarjoaa kilpailukykyisiä rahoituspalveluja asiakasomistajien arkeen: tilejä säästämiseen ja sijoittamiseen, maksamisen palveluja mm. maksuttoman verkkopankin kautta, luottoja talouden menojen tasaamiseen sekä mahdollisuuden liittää S-Etukorttiin maksuominaisuuksia S-Etukortin käyttäjänä saat peruspankkipalvelut maksutta. Lisätietoa S-Pankista.
Hintaedut ravintoloissa ja kahviloissa
S-ryhmän kahviloissa ja ravintoloissa asiakasomistajille suosituimpia ruoka-annoksia ja laadukkaita juomia asiakasomistajahintaan mm. vuosittain vaihtuvat edulliset puna-, valko- ja kuohuviinit. Syö ja juo.
Yövy hotellissa muita edullisemmin
Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu -hotelleissa asiakasomistajan yö on pysyvästi edullisempi. Saat alennusta päivän huonehinnasta sekä vapaa-ajan paketeista. Myös hotellien ravintoloissa voit herkutella asiakasomistajahintaan. Sokos Hotels ja Radisson Blu
Sokoksen tuote-edut
Sokos-tavarataloissa ja Emotion-erikoisliikkeissä on valittavanasi runsaasti vaihtuvia etutuotteita. Edut esitellään joka kuukausi Sokos-kuvastossa, joka ilmestyy myös verkossa.
Hautaus- ja lakipalvelut asiakasomistajahintaan
HOK-Elannon hautauspalvelu on luotettava ja perinteikäs täyden palvelun hautaustoimisto. Asiakasomistajat saavat hautausetuna -10% normaalihinnasta: arkusta ja uurnasta. Lisätietoa hautauspalveluiden sivuilta.

HOK-Elannon Lakipalvelulla on monista tuotteista edullinen omistajahinta. Tutustu HOK-Elannon Lakipalvelun omaan sivustoon.
Pysyviä asiakasomistajaetuja kumppaneilta
Myös yhteistyökumppaneiltamme saat hintaetuja mm. matkoista, näönhuoltopalveluista, hammashoidosta ja autonvuokrauksesta Lukuisista tapahtumista ympäri Suomen nautit edullisemmin S-Etukortilla. Tutustu yhteistyökumppanien etuihin.
Asiakasomistajapäivät ja Bonus tuplana -kampanjat
HOK-Elannon asiakasomistajapäivinä teet ostoksia edullisemmin, 5 tai 15 % prosentin alennuksin. Tutustu tarkemmin kunkin asiakasomistajapäivän tietoihin, ja varmista mistä tuoteryhmistä edut saat! Asiakasomistajapäivistä tiedotetaan netissä, päivälehdissä ja asiakasomistajapostissa. Kampanjat kestävät tavallisesti muutaman päivän ja silloin S-Etukortilla saa alennusta käyttötavarasta. Bonus tuplana –kampanjan aikoina saat kampanjaan kuuluvan toimipaikan ostoista Bonuksen tuplana. Lisätietoa Bonus tuplana –kampanjasta.
Asiakasomistajaposti
Asiakasomistajaposti lähetetään aktiivisesti S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneiden palveluja käyttäville asiakasomistajille Suomessa olevaan kotiosoitteeseen. Asiakasomistajaposti sisältää Yhteishyvä-lehden sekä tietoa ajankohtaisista asiakasomistajaeduista. Yhteishyvä-lehden voi lukea myös sähköisenä nettisivultamme. Asiakasomistajaposti lähetetään S-ryhmän osuuskauppojen aktiivisille jäsenille yksi kappale jäsenrekisterissä mainittuun Suomessa sijaitsevaan kotiosoitteeseen, talouden pääjäsenelle kohdennettuna. Paperisena asiakasomistajaposti lähetetään joka toinen kuukausi. Sähköisenä lehden voi kuukausittain lukea osoitteesta Yhteishyvä.fi ja bonustiedot ja edut voi katsoa Omalta S-kanavalta. Jos asiakasomistaja ei halua vastaanottaa postitse asiakasomistajapostia, voi asiakasomistajatalouden pääjäsen halutessaan tilata asiakasomistajapostin sähköisenä Omalta S-kanavalta. Huomioithan, että sinulla täytyy olla avattuna S-Tili Bonuksen maksamista varten. Bonus maksetaan tilillesi kuukauden 10. päivä.
Bonustiedot sekä ajankohtaiset edut ja parhaat vinkit sähköpostiisi
Lisää sähköpostiosoite asiakastietoihisi, niin saat tiedon sinulle maksetusta Bonuksesta joka kuukausi noin 10. pvä sähköpostiisi. Lisäksi saat loppukuusta viestin, josta näet bonustilanteesi ja paljonko tarvitset ostoja seuraavaan bonusprosenttiin yltääksesi. Anna sähköpostiisi myös markkinointilupa niin saat lisäksi tietoa uusista palveluista, rahanarvoisista eduista ja ajankohtaisista tapahtumista sähköpostiisi.

Lisäksi voit tilata HOK-Elannon eri ketjujen uutiskirjeitä uutiskirjesivulta.
Kummilusikka
HOK-Elanto lahjoittaa asiakasomistajien perheisiin kummilusikan uuden perheenjäsenen kunniaksi. Kummilusikan lisäksi vanhemmat saavat kolme alennuskuponkia vauvantarvikeostoihin. Lue lisää kummilusikasta.
Tilaa helposti Oma S-Kanava -palvelusta
S-Postin samoin kuin S-ryhmän eri ketjujen uutiskirjeet tilaat kätevästi Omalta S-kanavalta. Kirjaudu palveluun ja valitse valikosta Omat tiedot ja palvelut ja sieltä uutiskirjeiden tilaukset. Siirry uutiskirjeiden tilaukseen