Asiakasomistajuus

 

 

 

Poikkeusaukioloaika Omistajapalvelu Olarissa

Prisma Olarin Omistajapalvelu suljetaan 9.10. poikkeuksellisesti jo kello 18:00.

Takuukuittipalvelun uudistus 15.6.2017

15.6. lähtien takuukuittipalvelu on käytettävistä vasta kun palvelun käyttöehdot on hyväksytty S-mobiilissa tai Omalla S-Kanavalla. Ehtojen hyväksymisen yhteydessä tehdään henkilöllisyyden tarkistus S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Varaa aika omistajapalveluun

Ajanvarauksella voit hoitaa osuuskaupan jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen liittyviä asioita.

Varaa aika

Käytössäsi elämää helpottavia palveluita

Olemme kehittäneet koko joukon digitaalisia palveluita, joiden avulla voit saada enemmän hyötyä asiakasomistajuudestasi ja hoitaa mutkattomasti monia siihen liittyviä asioita.
 
Olethan ottanut jo käyttöösi S-mobiilin? S-mobiilista voit helposti seurata omia bonustietosi, hoitaa pankkiasioita ja tarkistaa ajankohtaiset edut tai etsiä lähimpänä olevan bonustoimipaikan. 
 
Oma S-kanava on henkilökohtainen palvelusi. Sieltä saat tietoa omista ostoksistasi ja voit hallinnoida omia tietoja. Palveluun kirjaudutaan S-tunnuksella, jonka voit itse luoda ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
 
S-Etukorttipääte näyttää reaaliaikaisen tilanteen samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden yhteenlasketuista bonusostoista. S-Etukorttipääte löytyy useista S-ryhmän toimipaikkojen itsepalvelupisteistä (mm. Sokokset, Prismat ja S-marketit).
 
Yhteishyvä-lehden sisältöjä voit lukea myös verkossa, yhteishyva.fi  
 
Yhteishyvä-lehti ilmestyy edelleen paperisena, joka toinen kuukausi aina parillisina kuukausina.