Asiakasomistajuus

 

 

 

HOK-Elannon asiakasomistajien Bonus paranee

HOK-Elannon bonustaulukko muuttuu. Täyden viiden prosentin Bonuksen saa 1. maaliskuuta alkaen jo 900 euron kuukausiostoilla, kun raja aiemmin oli 1500 euroa. Bonusta saa aiempaa enemmän myös 600, 700 ja 800 euroa ylittävistä ostoksista. 

Tutustu uuteen bonustaulukkoon Bonus-sivulla.

Pysy ajan tasalla Bonuksestasi

Lisää sähköpostiosoite asiakastietoihisi, niin saat sähköpostiisi tietoa maksetusta Bonuksesta ja bonustilanteestasi joka kuukausi, noin 10. päivä ja loppukuusta. Näin pystyt helposti seuraamaan Bonustasi.

Anna sähköpostiisi myös markkinointilupa, niin saat lisäksi tietoa uusista palveluista, rahanarvoisista eduista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Päivitä sähköpostiosoite

Varaa aika omistajapalveluun

Ajanvarauksella voit hoitaa osuuskaupan jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen tai S-Pankkiin liittyviä asioita.

Varaa aika

Käytössäsi elämää helpottavia palveluita

Olemme kehittäneet koko joukon digitaalisia palveluita, joiden avulla voit saada enemmän hyötyä asiakasomistajuudestasi ja hoitaa mutkattomasti monia siihen liittyviä asioita.
 
Olethan ottanut jo käyttöösi S-mobiilin? S-mobiilista voit helposti seurata omia bonustietosi, hoitaa pankkiasioita ja tarkistaa ajankohtaiset edut tai etsiä lähimpänä olevan bonustoimipaikan. 
 
Oma S-kanava on henkilökohtainen palvelusi. Sieltä saat tietoa omista ostoksistasi ja voit hallinnoida omia tietoja. Palveluun kirjaudutaan S-tunnuksella, jonka voit itse luoda ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
 
S-Etukorttipääte näyttää reaaliaikaisen tilanteen samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden yhteenlasketuista bonusostoista. S-Etukorttipääte löytyy useista S-ryhmän toimipaikkojen itsepalvelupisteistä (mm. Sokokset, Prismat ja S-marketit).
 
Yhteishyvä-lehden sisältöjä voit lukea myös verkossa, yhteishyva.fi  
 
Yhteishyvä-lehti ilmestyy edelleen paperisena, joka toinen kuukausi aina parillisina kuukausina.