Asiakasomistajuus

 

S-mobiili

 

 

S-mobiilikiertue rantautui Prismoihin ja S-marketteihin

Haluatko eroon kassakuiteista? Kiinnostaako tietää mikä on eniten ostamasi tuote vuoden aikana? Enta kuinka paljon tilille on kertynyt Bonusta? Lataa maksuton S-mobiili sovelluskaupastasi niin tiedät. Lisätietoja S-mobiilista https://s-mobiili.fi

Palveluneuvojamme kiersivät touko-kesäkuussa Prismoja ja suurimpia S-marketteja. Paikan päällä pystyi osallistumaan arvontaan, jonka voittivat oheiset henkilöt. Onnea voittajille!

Annamari G. Vantaa
Nina M. Haarajoki
Tiina P. Helsinki
Roland P. Helsinki
Pia A. Espoo
Pasi S. Vantaa
Arto V. Helsinki
Mira N. Helsinki
Hanad M. Espoo
Johanna N. Helsinki


Arvonnan säännöt

HOK-Elannon asiakasomistajien Bonus paranee

HOK-Elannon bonustaulukko muuttuu. Täyden viiden prosentin Bonuksen saa 1. maaliskuuta alkaen jo 900 euron kuukausiostoilla, kun raja aiemmin oli 1500 euroa. Bonusta saa aiempaa enemmän myös 600, 700 ja 800 euroa ylittävistä ostoksista. 

Tutustu uuteen bonustaulukkoon Bonus-sivulla.

Pysy ajan tasalla Bonuksestasi

Lisää sähköpostiosoite asiakastietoihisi, niin saat sähköpostiisi tietoa maksetusta Bonuksesta ja bonustilanteestasi joka kuukausi, noin 10. päivä ja loppukuusta. Näin pystyt helposti seuraamaan Bonustasi.

Anna sähköpostiisi myös markkinointilupa, niin saat lisäksi tietoa uusista palveluista, rahanarvoisista eduista ja ajankohtaisista tapahtumista.

Päivitä sähköpostiosoite

Varaa aika omistajapalveluun

Ajanvarauksella voit hoitaa osuuskaupan jäsenyyteen eli asiakasomistajuuteen tai S-Pankkiin liittyviä asioita.

Varaa aika