S-Business

S-Business – markkinoiden edistyksellisin yrityskortti

s-yrityskortti-edesta-cmyk-s-fixed-300x191
S-Business -kortti säästää yrityksiltä aikaa ja rahaa poistamalla kuukausittaisen kuittisirkuksen. Lisäksi se avaa S-ryhmän kaikki palvelut ja alennukset helposti suomalaisten yritysten käyttöön.

Yrityksissä on tärkeämpääkin tekemistä kuin pyöritellä kuitteja, joka pahimmillaan vie aikaa yli satoja tunteja vuodessa. S-Business -kortti siirtää yritykset uuteen kuitittomaan aikakauteen, se käy yhteensä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. Lisäksi S-Business-asiakkaana yritykset saavat alennuksia ostoista S-ryhmässä. Yritykset säästävät siis sekä aikaa että rahaa. Ostotiedot tallentuvat kuittiarkistoon, josta tiedot siirtyvät haluttaessa automaattisesti yrityksen omiin talousjärjestelmiin. Parasta on, että S-Business -kortti on täysin ilmainen.

Tutustu S-Business  -korttiin tarkemmin: s-business.fi ja laske hyötylaskurilla kuinka paljon säästät ja täytä korttihakemus.

HOK-Elannon alueella S-Business -kortilla voi maksaa ostoksia ABC-  ja  Deli asemilla, Alepassa, S-marketissa, Prismassa, Sokoksella, Emotionissa ja kaikissa ravintoloissamme ja kahviloissamme paitsi Center INN ravintoloissa.