Anna hänelle maistuva lahja

HOK-Elannon ruokaravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla. Monipuolinen tarjontamme vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistamme. Anna lahjaksi makuelämys, anna lahjaksi ravintolalahjakortti!

Lahjakortti pukinkonttiin. Sinulle arvoseteli.

Lahjakortti on toivottu joululahja – ja samalla saat lahjan myös itsellesi. Jokaista yhteensä 50 euron lahjakorttiostostasi kohden saat itsellesi 10 euron arvosetelin. Esimerkiksi viidestä 10 euron lahjakortista saat yhden arvosetelin tai yhdestä 200 euron arvoisesta lahjakortista neljä arvoseteliä. Arvosetelin saat, kun ostat lahjakortin 31.12.2018 mennessä. Arvoseteli on voimassa kaikissa HOK-Elannon ravintoloissa 1.1.–28.2.2019.

Lahjakortit ovat myynnissä ja käyvät maksuvälineenä kaikissa HOK-Elannon ravintoloissa sekä myös muissa S-ryhmän toimipaikoissa. Laskevasaldoiselle lahjakortille on mahdollista ladata 10–250 € ja sitä voi käyttää vähitellen. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta latauksesta.

Lahjakortteja voit ostaa kaikista HOK-Elannon ravintoloista. Katso ravintolat TÄÄLTÄ >>