Ravintolat ja esteettömyys

Näet oheisesta listasta HOK-Elannon ravintoloiden tilanteen esteettömän pääsyn näkökulmasta. Voit suodattaa listaa helposti kirjoittamalla ravintolan nimen tai osan siitä hakukentään jolloin vain hakutermin sisältävät rivit näytetään.

 

Toimipaikan nimi Pääseekö ravintolaan pyörätuolilla? Onko ravintolassa inva-WC? Jos ravintolassa on inva-WC, pääseekö sinne myös sähköisellä pyörätuolilla? Muuta huomioitavaa?
ABC Hyvinkää Kyllä Kyllä Kyllä Hyvät väljät tilat yhdessä tasossa
Ale Pub Hyvinkää Kyllä Ei Ei  
Amarillo Aleksanterinkatu, Helsinki kyllä kyllä Riippuu pyörätuolin koosta WC tilat sijaitsevat alakerrassa johon pääsee pyörätuolilla rappusien yhteydessä olevalla manuaalikäyttöisella tuolihissillä
Amarillo Hyvinkää  Kyllä Kyllä Ei  
Angleterre  kyllä ei ei Sisäänkäyntimme on aika ahdas ja väli ovi avautuu (saapuessa) vetämällä ja salin puolelle tultaessa on kynnys -> jos liikkuu pyörätuolilla on avustaja tarpeellinen.
Belge  kyllä kyllä kyllä Kauppakeskuksen aukiollessa esteetön kulku toisen kerroksen sisäänkäynnistä, mutta kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella varauduttava rappusiin. Inva - WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja pyörätuolilla kerroksien välin voi kulkea henkilökunnan hissillä, tarvitsee saattajan, ota yhteys henkilökuntaan. Bistron puolelle ei ramppia (muutama porras).
Casa Largo  kyllä kyllä kyllä Pyörätuoliesteettömiä pöytiä ruokailuun ravintolastamme löytyy vain 2, toinen 4 hlö ja toinen 2 hlö. Baarin puolella esteettömästi löytyy 2 erillistä sohvaryhmää.
Chico`s Tikkurila kyllä kyllä kyllä Ulko-ovessa korkea kynnys, mutta ravintolasta löytyy luiskat, joita pitkin pääsee ravintolaan
Chico´s Arabia  kyllä kyllä kyllä  
Chico´s Vuosaari  kyllä kyllä kyllä  
Chico's Sello kyllä kyllä kyllä Kauppakeskuksen WC:t
Chico's Töölö  kyllä ei    
Chico's Viikki kyllä kyllä kyllä Kauppakeskuksen WC:t
Coffee House Asema-aukio  kyllä ei ei Ei pääse pyörätuolilla tms. WC tiloihin.
Coffee House Hyvinkää  kyllä kyllä kyllä Inva wc sijaitsee ravintolamme ulkopuolella, jonne henkilökunta päästää asiakkaan tämän pyynnöstä.
Coffee House Iso Omena kyllä kyllä kyllä WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys on huomioitu
Coffee House Jumbo kyllä kyllä 1 krs kyllä  
Deli Konala Kyllä Kyllä Kyllä Hyvät väljät tilat yhdessä tasossa
Deli Pohjois-Tapiola Kyllä Kyllä Kyllä Hyvät väljät tilat yhdessä tasossa
Dubliner Ei Ei Ei  
Fafa´s Helsinki Sokos Kyllä Kyllä Ei Asiakastiloissa muutama porras pääsisäänkäynnin ja kassojen välissä. Esteetön asiointi mahdollista henkilökunnan avustamana. WC:t alakerrassa (asiakastiloissa hissi alakertaan)
Flamingo/ La Famiglia, Sir Eino  kyllä ei kyllä Flamingon ravintoloitten  Inva-wc  , sijaitsee kauppakeskuksen wc tilojen yhteydessä .
Fredde´s  kyllä Ei Ei WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys huomioitu
Hesburger Sello kyllä ei ei Kauppakeskukselta löytyy inva-WC tilat joihin on esteetön pääsy niin tavallisella kuin sähköiselläkin pyörätuolilla.
Jumbo ravintolamaailma kyllä kyllä kyllä WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys on huomioitu. WCt sijaitsevat Chico's ravintolan vieressä.
Jyvänen Martinlaakso  kyllä kyllä Kyllä Inva WC kauppakeskuksen tiloissa ja toimipaikasta saa sinne avaimen.
Jyvänen Myllypuro  kyllä kyllä kyllä Pääsisäänkäynnin kautta. Terassin kautta portaat tiloihin.
Järvenpään ravintolamaailma kyllä kyllä kyllä Prisman puolelta pääsee ulko ovesta pyörätuolilla.
Kaarna Baari & Keittiö kyllä ei ei Ravintolaan pääsee pyörätuolilla kauppakeskuksen aukioloajat huomioiden. Sisääntulo kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Ravintolaan silti muutama rappunen, mutta tarvittaessa rappusten päälle saa irtoluiskat rampiksi. Rampin kulma on kuitenkin melko jyrkkä.Ei omaa inva-wc:tä vaan käytössä kauppakeskuksen wc-tilat.
Kaisla kyllä kyllä kyllä  
Kaivopihan karaokekellari Ei Ei Ei  
Kappeli Kyllä Kyllä    
Kauppakeskus Kaaren ravintolat: Spaghetteria ja Coffee House kyllä kyllä 1 krs kyllä WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys on huomioitu
Kitty's Public House kyllä kyllä kyllä  
Korona kyllä kyllä kyllä Pyörätuolilla pääsy on mahdollista Prisman auki ollessa.
Kuikka  ei ei ei  
La Famiglia Helsinki kyllä kyllä kyllä Pyörätuolilla kulkeville sisäänkäynti sivuovesta (normi sisäänkäynnin luona 3 porrasta), baarin puolelle normiovesta. Inva-WC sijaitsee yläkerrassa. Kellariin ja kabinettiin pääsee huoltohissillä, sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.
Memphis Hakaniemi Kyllä Kyllä Kyllä  
Memphis Kamppi  Kyllä Kyllä Kyllä  
Old Hat  Kyllä Kyllä Kyllä  
Olohuone Korso kyllä kyllä 1 krs kyllä WC tilat kauppakeskuksen puolella
Oluthuone Amsterdam  kyllä kyllä ei Ravintolassa ei mahdu liikkumaan pyörätuolilla.
Oluthuone Joutsen  kyllä kyllä kyllä  
Pickwick Pub Kaivokatu Kyllä Kyllä Kyllä  
Poseidon ei ei ei Sisäänkäynnin ovi kapea, lisäksi katutasosta on muutama porras oluthuoneen asiakastiloihin.
Praha Kyllä Kyllä  Kyllä  
Presso Itäkeskus kyllä ei   Prisman puolella
Pub 99  Ei Ei Ei  
Pub Gaselli kyllä ei ei Pyörätuoliasiakkaat voivat käyttää Amarillon tai VENN:n inva-WC tiloja
Public Corner  Kyllä Kyllä Kyllä Tarvitsee rappusen takia avustajan sisäänpääsyyn.
Ratamo Kyllä Ei Ei WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys huomioitu
Ravintola Salve  kyllä kyllä kyllä Ravintolaan on viisi porrasta kadulta
Ristorante Italo  kyllä kyllä kyllä Inva wc on kauppakeskuksen tiloissa johon pääsee pyörätuolilla.
Rosso Hyvinkää  kyllä kyllä kyllä Inva Wc sijaitsee ravintolamme ulkopuolella, jonne henkilökunta päästää asiakkaan hänen pyynnöstään.
Rosso Iso Omena Kylä Kyllä Kyllä WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys on huomioitu
Rosso Kerava  kyllä kyllä kyllä  
Rotterdam kyllä ei Kyllä  Inva-WC Kampin kauppakeskuksessa lyhyen matkan päässä,  pääsee myös sähköisellä pyöratuolilla.
Sailor's  kyllä kyllä kyllä  
Sing & Pore Kyllä Kyllä Kyllä WC tilat sijaitsevat alakerrassa joihin pääsee pyörätuolin kanssa hissillä VENN:n kautta, vaatii kuitenkin saattajan, ota yhteys henkilökuntaan
Sports Academy Citykäytävä  Ei Ei Ei  
Sports Academy Iso Omena  Kyllä Kyllä Kyllä  
Stone's  Kyllä Kyllä Kyllä Meillä ei ole ramppia , mutta avustuksella pääsee sisälle. Inva- WC sijaitsee katutasossa ja alakerran ravintolatiloihin pääsee porrashissillä.
Tapas Bar Celona Hki ei ei ei Pyörätuoliasiakkaat voivat käyttää Amarillon tai VENN:n inva-WC tiloja
VENN Kyllä kyllä kyllä WC tilat sijaitsevat alakerrassa joihin pääsee pyörätuolin kanssa hissillä, vaatii kuitenkin saattajan, ota yhteys henkilökuntaan
Urban Rabbit Kyllä Ei  Ei WC tilat kauppakeskuksen WC tilojen yhteydessä, tiloissa esteettömyys huomioitu
William K Kurvi Kyllä  Kyllä  Kyllä   
William K. Mannerheimintie ei ei ei Ravintolaan pääsy hankalaa pyörätuolilla. Jyrkät portaat, kapea ovi. Ravintola ahdas, ei mahdu liikkumaan pyörätuolilla.
William K. Sello kyllä kyllä kyllä  
William K. Tennispalatsi  kyllä ei   Inva WC sijaitsee Finnkinon tiloissa  2. kerroksessa. Se ei ole käytössä Finnkinon ollessa suljettuna, eli su-to klo 21 jälkeen ja pe-la klo 24 jälkeen.
Virgin Oil Co. Kyllä Kyllä ei Inva - wc sijaitsee ravintolan puolella 1. kerroksessa. Tarvittaessa henkilökunta auttaa pyörätuoliasiakkaita Kaivopihan näköalahissin kautta Clubille, mutta siellä ei ole Inva - WC:tä
Vltava  kyllä kyllä kyllä Vltava on neljässä kerroksessa. Pyörätuolilla pääsee ainoastaan ensimmäiseen ja kolmanteen kerrokseen.
Zetor  Kyllä Kyllä   Kyllä  
Ølhus Helsinki ei ei    
Ølhus Kobenhavn kyllä kyllä kyllä sisään pääsee moottorilla.
Ølhus Stockholm Ei  ei    

 

Special CSS