Ravintolat ja esteettömyys

Näet oheisesta listasta HOK-Elannon ravintoloiden tilanteen esteettömän pääsyn näkökulmasta. Voit suodattaa listaa helposti kirjoittamalla ravintolan nimen tai osan siitä hakukentään jolloin vain hakutermin sisältävät rivit näytetään.

 

Toimipaikan nimi Pääseekö ravintolaan pyörätuolilla? Onko ravintolassa inva-WC? Jos ravintolassa on inva-WC, pääseekö sinne myös sähköisellä pyörätuolilla? Muuta huomioitavaa?
Ale Pub Hyvinkää ei ei ei Ovella useita portaita.
Amarillo Hyvinkää  kyllä kyllä kyllä Nämä siis toimivat meillä Amarillon alakerrassa, eli ruokapuolelle pääsee pyörätuolilla. Ja tietysti jos haluaa mennä yökerhon puolelle, niin järjestyksenvalvojat kyllä auttavat henkilöä.
Angleterre  kyllä ei ei Sisäänkäyntimme on aika ahdas ja väli ovi avautuu (saapuessa) vetämällä ja salin puolelle tultaessa on kynnys -> jos liikkuu pyörätuolilla on avustaja tarpeellinen.
BBQ House  kyllä kyllä kyllä Inva-wc ostoskeskuksen puolella mutta sinne pääsee ravintolasta myös ostoskeskuksen sulkeuduttua.
Belge  kyllä kyllä kyllä Bistron puolelle ei ramppia (muutama porras)
Bravuria  kyllä kyllä kyllä  
Casa Largo  kyllä kyllä kyllä Pyörätuoliesteettömiä pöytiä ruokailuun ravintolastamme löytyy vain 2, toinen 4 hlö ja toinen 2 hlö. Baarin puolella esteettömästi löytyy 2 erillistä sohvaryhmää.
Chico`s Tapiola  ei ei ei  
Chico`s Tikkurila kyllä kyllä kyllä  
Chico´s Arabia  kyllä kyllä kyllä  
Chico´s Vuosaari  kyllä kyllä kyllä  
Chico's Sello kyllä kyllä kyllä Kauppakeskuksen WC:t
Chico's Töölö  kyllä ei    
Chico's Viikki kyllä kyllä kyllä  
Coffee House Asema-aukio  kyllä ei ei Ei pääse pyörätuolilla tms. WC tiloihin.
Coffee House Hakaniemi kyllä kyllä kyllä  
Coffee House Hyvinkää  kyllä kyllä kyllä Inva wc sijaitsee ravintolamme ulkopuolella, jonne henkilökunta päästää asiakkaan tämän pyynnöstä.
Flamingo/ La Famiglia, Sir Eino ,Tapas Barcelona kyllä ei kyllä Flamingon ravintoloitten  Inva-wc  , sijaitsee kauppakeskuksen wc tilojen yhteydessä .
Hesburger Sello kyllä ei ei Kauppakeskukselta löytyy inva-WC tilat joihin on esteetön pääsy niin tavallisella kuin sähköiselläkin pyörätuolilla.
Jumbo ravintolamaailma kyllä kyllä kyllä WC:t kauppakeskuksen.
Jyvänen Martinlaakso  kyllä kyllä ei  
Jyvänen Myllypuro  kyllä kyllä kyllä  
Järvenpään ravintolamaailma kyllä kyllä kyllä Prisman puolelta pääsee ulko ovesta pyörätuolilla.
Kaarna Baari & Keittiö kyllä ei ei Ravintolaan pääsee pyörätuolilla kauppakeskuksen aukioloajat huomioiden. Sisääntulo kauppakeskuksen toisesta kerroksesta. Ravintolaan silti muutama rappunen, mutta tarvittaessa rappusten päälle saa irtoluiskat rampiksi. Rampin kulma on kuitenkin melko jyrkkä.Ei omaa inva-wc:tä vaan käytössä kauppakeskuksen wc-tilat.
Kaisla kyllä kyllä kyllä  
Kitty's Public House kyllä kyllä ei  
Kivitorppa kyllä ei   Ravintolan wc-tilat ovat erittäin pienet, pyörätuoli ei mahdu wc-tiloihin.
Korona kyllä kyllä kyllä  
Kuikka  ei ei ei  
Kylä-ravintolat kyllä kyllä 1 krs kyllä Kylä-ravintoloissa on 1 kerroksessa WC:t ja lisäksi inva-WC. Lisäksi Kauppakeskus Kaaressa on WC-tiloja, joissa esteettömyys on huomioitu.
La Famiglia Helsinki kyllä kyllä kyllä Pyörätuolilla kulkeville sisäänkäynti sivuovesta (normi sisäänkäynnin luona 3 porrasta), baarin puolelle normiovesta. Inva-WC sijaitsee yläkerrassa. Kellariin ja kabinettiin pääsee huoltohissillä, sovittava erikseen henkilökunnan kanssa.
Le Roy kyllä ei kyllä VENNin hissillä kulku katutasosta kellariin. Inva-WC sijaitsee katutason ravintolassa.
Memphis Kamppi  kyllä kyllä kyllä  
Old Hat  kyllä kyllä kyllä  
Oluthuone Amsterdam 3 kyllä kyllä ei Ravintolassa ei mahdu liikkumaan pyörätuolilla.
Oluthuone Joutsen  kyllä kyllä kyllä  
Pickwick Pub Kaivokatu kyllä kyllä ei Iltaisin tuskin mahtuu tuolilla meillä kulkemaan, ainakaan en voisi suositella viikonloppuisin .
Poseidon ei ei ei  
Pub 99  ei ei ei Ovella useita portaita ja muutenkin ravintolasali useassa tasossa. Myös keppien kanssa hankala liikkua. Hätätilassa takaovesta voidaan tuoda pyörätuolilla, mutta wc on silloin toisella tasolla, eikä sinne ole pääsyä.
Pub Gaselli kyllä ei ei Pyörätuoliasiakkaat voivat käyttää König Helsingin inva-WC tiloja joihin on esteetön kulku Raffaellon terassin poikki
Public Corner  kyllä kyllä kyllä Ravintolaan pääsee, mutta hankalahkosti pyörätuolilla. Pieni rappu on ylitettävänä.
Raffaello kyllä kyllä ei Ravintolassamme on inva-wc, joka on alakerrassa. Alakertaan ei ole hissiä. Pyörätuolia käyttävillä ihmisillä on mahdollisuus käyttää Königin wc-tiloja jotka ovat katutasossa, aivan meidän terassin vieressä.
Ravintola Salve  kyllä kyllä kyllä Ravintolaan on viisi porrasta kadulta
Ristorante Italo  kyllä kyllä kyllä Inva wc on kauppakeskuksen tiloissa johon pääsee pyörätuolilla.
Rosso Hyvinkää  kyllä kyllä kyllä Inva Wc sijaitsee ravintolamme ulkopuolella, jonne henkilökunta päästää asiakkaan hänen pyynnöstään.
Rosso Kerava  kyllä kyllä kyllä  
Rosso Tikkurila  kyllä kyllä kyllä  
Rosso Ympyrätalo  kyllä kyllä kyllä  
Rotterdam kyllä ei ei Inva-WC Kampin kauppakeskuksessa lyhyen matkan päässä,  pääsee myös sähköisellä pyöratuolilla.
Sailor's  kyllä kyllä kyllä  
Sokos Cáfe kyllä     Kahvilan yhteydessä ei ole wc-tiloja vaan käytössä on tavaratalon tilat, myös inva-wc samassa kerroksessa, sinne pääsee myös sähköisellä pyörätuolilla.
Sports Academy Citykäytävä  ei ei ei Olemme toisessa kerroksessa, ei hissiä.
Sports Academy Iso Omena  kyllä kyllä kyllä  
Stone's  kyllä kyllä kyllä Meillä ei ole ramppia , mutta avustuksella pääsee sisälle. Inva wc on ylhäällä ja alas menee porrashissi. Alhaalla ei ole inve-wc
Tapas Bar Celona Hki ei ei ei Pihan toisella puolella, kellarikerroksessa on inva-wc jota asiakkaamme voivat käyttää. Tänne on pääsy hissillä ja myös sähköisellä pyörätuolilla. Ravintolaamme kulkua pyörätuolilla ei ole.
William K. Mannerheimintie ei ei ei Ravintolaan pääsy hankalaa pyörätuolilla. Jyrkät portaat, kapea ovi. Ravintola ahdas, ei mahdu liikkumaan pyörätuolilla.
William K. Sello kyllä kyllä kyllä  
William K. Tennispalatsi  kyllä ei   Inva WC sijaitsee Finnkinon tiloissa  2. kerroksessa. Se ei ole käytössä Finnkinon ollessa suljettuna, eli su-to klo 21 jälkeen ja pe-la klo 24 jälkeen.
VENN   kyllä kyllä Tämä koskee ravintolan katutason tiloja.
Virgin Oil Co. kyllä kyllä kyllä Clubille pääsee pyörätuolilla mutta inva wc sijaitsee ravintolan puolella 1. kerroksessa.
Vltava  kyllä kyllä kyllä Vltava on neljässä kerroksessa. Pyörätuolilla pääsee ainoastaan ensimmäiseen ja kolmanteen kerrokseen.
Zetor  kyllä kyllä kyllä Pyörätuolin mallista on ilmoitettava etukäteen (sähkö/normi jne)  - pöyrätuolien määrästä on ilmoitettava etukäteen niin että osaamme plaseerata oikein
Ølhus Helsinki ei ei    
Ølhus Kobenhavn kyllä kyllä kyllä sisään pääsee moottorilla.
Ølhus Oslo ei ei ei  
Ølhus Stockholm kyllä ei    

 

Special CSS